bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні науки у Києві, Харкові, Львові та Дніпропетровську
12.11.2015

Запрошуємо Вас взяти участь у науково-просвітницьких заходах Дні науки – проекту популяризації науки, організованого Радою молодих вчених Національної академії наук (НАН) України та громадською організацією «Unia Scientifica».

В рамках Днів науки (приурочено до Всесвітнього Дня науки) протягом 14-15 листопада 2015 року у чотирьох містах України – Києві, Харкові, Львові та  Дніпропетровську, будуть проведені науково-популярні лекції, демонстрації, екскурсії та майстер-класи. Усі охочі матимуть можливість безпосередньо відвідати більше десятка наукових установ та музеїв НАН України, університетів та дізнатись й побачити багато цікавого з природничих наук, сучасної української мови та літератури, а також поспілкуватися зі спеціалістами у різних царинах знань.

У Києві на дітей та дорослих чекає понад  півсотні демонстрацій та майстер-класів, кілька десятків захоплюючих лекцій, а також екскурсії музеями, організовані молодими науковцями з близько двадцяти установ НАН України. Всі заходи буде сконцентровано аж у семи локаціях. В суботу 14 листопада: Інститут Молекулярної Біології та Генетики НАН України (вул. Заболотного,150); ННІ «Інститут геології» та Геологічний музей КНУ ім. Тараса Шевченка (вул. Васильківська, 90); Астрономічна Обсерваторія та Астрономічний музей КНУ ім. Тараса Шевченка (вул. Обсерваторна, 3)та Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, кафедра мікробіології, вірусології та імунології (проспект Перемоги, 34, санітарно-гігієнічний корпус).У неділю 15 листопада Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України (вул. Богомольця, 4); Національний університет «Києво-Могилянська академія», кафедра фізико-математичних наук (вул Іллінська, 4, корпус 1) та Інститут математики НАН України (вул. Терещенківська, 3).

У Львові для відвідувачів двері гостинно відкриють: Державний природознавчий музей НАН України (Театральна, 18);  Біологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка (вул. Грушевського, 4) та Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького (вул. Пекарська, 52).

У Харкові демонстрації, лекції та екскурсії  проходитимуть: 14 листопада у  НТК «Інститут монокристалів» НАН України (проспект Леніна 60, ст. м. 23 серпня), 15 листопада у креативному просторі Spalah  (вул. Демченко, 6, м. Архитектора Бекетова). А крім того у неділю відбудеться Інтелектуальна гра “Що? Де? Коли?” від Вільного Університету Майдан Моніторінгу (НКЦ “INDIE”, м. Харків, Чернишевська 4/6).

У Дніпропетровську14 листопадаSpaceHUB (Парк Ракет, Кірова, 2) запрошує на демонстрації та лекції всіх, хто цікавиться сучасними технологіями.

Головними партнерами заходу є Національна академія наук України, Мала академія наук України, Біохімічне товариство Великобританії (BiochemicalSocietyinUK). Інформаційну підтримку надають Наукові пікніки та Моя наука.

Дні науки пропонують культурний відпочинок для широкої аудиторії. Серед заходів є такі, що будуть цікавими для дітей будь-якого віку незалежно від початкового рівня знань. Дні науки – проект, покликаний збудувати ще один місточок між громадськістю та науковцями, й показати, що наука справді цікава, а її розвиток необхідний для майбутнього України.

Всі заходи у рамках Днів науки — безкоштовні!

Детальну програму Днів науки розміщено на сайті: http://dni-nauky.in.ua/, веб-ресурсі: http://my.science.ua та у Фейсбуці: https://www.facebook.com/dni.nauky

Контактні особи:

Київ: Сергій Гончаров +380935150182 [email protected]

 

Харків: Єгор Іштван+380663837880 [email protected]

Львів: Надія Купиняк +380673650873 [email protected]

Дніпропетровськ: Лавренко Валерия +380999400651 [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.