bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: «Генотип вольності», дискусії про науку та кордони, музика і подорожі
15.01.2016

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

16-17 січня 2016 року – продовження ретроспективної виставки Івана Марчука «Генотип вольності» у Мистецькому Арсеналі. За версією британської газети The Daily Telegraph Іван Марчук – один із небагатьох геніїв людства, які створюють багатовимірний образ сучасного світу і, випереджаючи час, визначають напрямки і перспективи розвитку постіндустріальної цивілізації.

Читати більше… 

16-30 січня 2016 року – виставка  «В об'єктиві фотоапарату: життя в перехідному періоді очима молоді». На виставці представлені 50 з кількох тисяч світлин, зроблених молодими учасниками фототабору National Geographic Україна для молодих переселенців. 20 юнаків та дівчат усього в кількох кадрах намагаються передати долю людей, які не зі своєї волі покинули власні домівки і тепер мають починати все з чистого аркуша.

Читати більше…

16 січня 2016 року - 15х4 Talks – серія некомерційних заходів для фанатів науки та лекторів. Ви маєте нагоду дізнатися, у чому різниця між органічними та генно-модифікованими продуктами, які з них безпечні, а які несуть загрозу, і що з того, що ми знаємо про ГМО, правда, а що міф.

Читати більше… 

16 січня 2016 року - дискусія «Справжні й уявні: лімес цивілізації, кордон держави, лінія розмежування» за участю поета Андрія Любки та філософа Тараса Лютого. Захід відбудеться у межах виставкового проекту КОРДОНИ, ЩО ПОВЗУТЬ фонду ІЗОЛЯЦІЯ. Філософ та поет говоритимуть про феномен кордону, аналізуючи реальну політичну карту Європи та уявну геопоетичну мапу, що кожен сам собі малює в голові.

Читати більше… 

16-17 січня 2016 року – акція «Second hand сучасного мистецтва». Учасникам шостої буде запропоновано близько 200 творів українського сучасного мистецтва, які можна буде купити на вагу.

Читати більше… 

Вінниця

16-17 січня 2016 року – урочисте офіційне закриття новорічної ялинки 2016 у Центральному міському парку. У святковій програмі: фінал інтерактивного проекту «Battle City», фестиваль вогню та світла, концерти рідних вінницьких рок-гуртів «Не лізь бо вб'є», «Led Wind», «Подих світла».

Читати більше… 

17 січня 2016 року – концерт гурту «Make Like a Tree». Родзинка проекту в тому, що вся музика створюється і записується в процесі подорожей в різних куточках планети, в записах та виступах беруть участь музиканти з різних міст і країн. В програмі: презентація альбому написаного за 2 роки подорожей по Азії, Папуа Новій Гвінеї, Австралії та Новiй Зеландії; презентація авторського фільму про людей Папуа Нової Гвінеї; авторська фотовиставка мінімалістичних пейзажів.

Читати більше… 

17 січня 2016 року – IT DAY # QA - перша у Вінниці зустріч для тих, хто зацікавлений почати свою кар'єру в ІТ. Спікером виступить досвідчений викладач КК (м.Львів) Георгій Гульов, котрий відкриє завісу сфери ІТ і поділиться порадами, як стати успішним тестувальником.

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.