bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: інтелектуальний турнір, японське кіно, мистецькі події з соціальним ракурсом
22.01.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві 23-24 січня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних вихідних! 

23-24 січня 2016 року – Фестиваль японського кіно у Кінопанорамі. Цими вихідними глядачі матимуть змогу ознайомитись з такими фільмами японської кіноіндустрії, як : «Люпен 3: Замок Каліостро» Хаяо Міядзакі, «Завжди: Захід на Третій вулиці – 3»  Такаші Ямадзакі, «Свінгуючі дівчата»  Шінобу Ягучі, «Бірманська арфа» до столітнього ювілею відомого режисера Кона Ічікави. Вхід вільний.

Читати більше…

23-24 січня 2016 року – Фотовиставка про переселенців від National Geographic в America House. Для цього проекту National Geographic-Україна зібрав молодих людей, переселенців з Криму та Донбасу. Програма поєднала у собі фотозйомки в містах перебування вимушених переселенців. Представлені будуть 50 фото, які були зроблені у період 5-10 липня 2015 року. Вхід вільний (за наявності документа, що підтверджує особистість)

Читати більше…

23 січня 2016 року – Перегляд  документального фільму «Аніта» в America House. У фільми порушено проблему гендерної нерівності в Америці, відображено дискусії, що постали навколо неї. Вхід вільний (за наявності документа, що підтверджує особистість)

Читати більше…

23 січня 2016 року – Лекторії у Національному художньому музеї України. 

14:00 – лекція «Михайло Бойчук і його школа» у межах лекторію «Мистецтво 20 століття». Зустріч буде цікавою тим, хто хоче дізнатися про нерозривне переплетення мистецтва і політики, культури та ідеології мистецтва 20 століття. Вартість -10-30 грн.

16:00 – лекція «Розумовські - Волконські - Репніни. Історія художніх зібрань в Яготині» у межах лекторію «З історії художніх колекцій України». Усі лекції читають наукові співробітники музею, фахівці з даного періоду українського мистецтва. Вартість -10-30 грн.

Читати більше…

23 січня 2016 року – Зустріч – бесіда «Павло Тичина» у межах проекту «НеПрості люди», Національний музей історії України. Зустріч присвячена 125-річчю народження поета. У відвідувачів буде можливість опинитися у вітальні Тичини 1960-х років, послухати декламування поезії письменника. Вартість – 75 грн.

Читати більше…

23 січня 2016 року – Відкритий турнір гри «Що? Де? Коли?» у смартковоркінгу «Сад».  Гра традиційно об’єднає команду з 6 гравців – знавців, які будуть шукати відповіді на запитання за допомогою «мозкового штурму» протягом однієї хвилини. Вартість – 100 грн.

Читати більше…

24 січня 2016 року – Лекція Тараса Лютого «Шістдесятники: київське коло філософів» у Національному художньому музеї України. На лекції будуть розглядатися такі питання, як «червоний екзистенціалізм» і «червоний позитивізм» як марксистська рецепція західної філософії; життя і творчість П.Копніна, В.Шинкарука, М.Поповича тощо. Вхід на лекцію – за ціною музейного квитка. Реєстрація на лекцію обов`язкова.

Читати більше... 

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.