bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львівська Модель ООН‘16
28.01.2016

Ти давно бажаєш навчитися дебатувати та аргументовано відстоювати свою думку? Ти хочеш побути у ролі світового лідера, від якого залежить життя цілої країни? Ти мрієш бути корисним для свого народу та краю, але не знаєш, що і до чого? Тоді Львівська Модель ООН 2016 саме для тебе.

22-24 квітня 2016 року у місті Лева відбудеться захід, тема якого присвячена сталому розвитку та його цілям. Львівська Модель ООН 206 – це моделювання, яке дозволить учасникам отримати багатосторонній погляд на світові справи, підвищення їх можливості вирішення конфліктів і розвивати свої комунікативні навички через рольову гру. Саме завдяки зануренню у діяльність ООН, на прикладі роботи різних органів організації, учасники у якості делегатів дізнаються про проблеми в різних регіонах світу та шляхи їх можливого вирішення завдяки механізмам ООН. Під час ЛМ ООН 2016 учасники програми будуть імітувати роботу ООН на прикладі таких організацій: Рада безпеки ООН, Рада ООН з прав людини, Економічна та Соціальна Рада, а також спеціальна агенція Всесвітньої туристичної організації.

Освіта є найважливішим завданням нашої моделі, тому кожен буде здобувати нові знання неформальним шляхом, за допомогою тімбілдингів і семінарів.

До участі у Львівській Моделі ми запрошуємо усіх зацікавлених учнів старших класів, студентів, аспірантів, випускників вищих навчальних закладів. Можемо запевнити, що даний захід буде цікавим абсолютно всім - не залежно від спеціалізації та профілю.

Отже, якщо ти відчуваєш у собі сили будувати нове майбутнє, якщо ти маєш безліч ідей, як покращити життя у своєму регіоні або навіть у світі, якщо ти хочеш знайти однодумців та готовий до змін – реєструйся!

 

Контакти

  • Львівська модель ООН
  • [email protected]
  • 097 777 13 15
  • http://lvivmun.sii.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.