bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Дикий Тревел, Нестайківські читання, унікальні кінопокази та нові знайомства
29.01.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві та Вінниці 29-31 січня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Натхненних вихідних! 

Київ

29 січня – 24 лютого 2015 року – Допрем’єрний показ стрічки «Російський дятел» за участю знімальної групи. 86 Prokat запрошує на показ  фільму у кінотеатрі переможця Санденс, фаворита міжнародних фестивалів. Американсько-британсько-український документальний фільм 2015 року  написаний, спродюсований і знятий Чедом Ґрасією. Стрічка розповідає детективну історію про причини Чорнобильської ядерної катастрофи, нова версія того, що сталось у 1986 році. Вартість – 100 грн.

Читати більше…

29-31 січня 2016 року – останні дні ретроспективної виставки Івана Марчука «Генотип вольності». За версією британської газети The Daily Telegraph Іван Марчук – один із небагатьох геніїв людства, які створюють багатовимірний образ сучасного світу і, випереджаючи час, визначають напрямки і перспективи розвитку постіндустріальної цивілізації. Вартість – 20-40 грн.

Читати більше… 

29-31 січня 2015 року – художня виставка «ДЕ НЕ ДЕ» в Українському інституті науково-технічної і економічної інформації («Тарілка на Либідській»). Митці діляться результатами дослідження художниками процесу декомунізації в Україні та його наслідків. На виставці ви ознайомитесь із низкою художніх висловів, що демонструють широкий спектр інтерпретацій як самого поняття «декомунізації», так і всіх його наслідків. Серед експонатів будуть представлені роботи більш ніж 30-ти художників з різних міст України. Вхід вільний.

Читати більше… 

30 січня 2015 року – Унікальний захід «Нестайківські читання». Книгарня «Є», Українське радіо «Культура», Простір української дитячої книги «Барабука» та видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» запрошують на захід усіх, хто любить безсмертні твори Всеволода Нестайка. Із Всеволодом Нестайком не може бути нудно ні дітям, ні дорослим! Вхід вільний.

Читати більше… 

30 січня 2015 року – Лекція  «Як телевізор рятує книжки» у Хармсі. Виявляється, сучасній книжці є чого повчитись у телебачення. Як правильно використати телевізійний досвід, працюючи над власною книгою, розповість сценарист Світлана Кострикіна – авторка популярного путівника столицею України «Awesome Kyiv», що вийшов минулого року в видавництві «Основи». Вхід вільний.

Читати більше… 

30-31 січня 2015 року – фестиваль Дикий Travel у просторі «Izone». На вас чекає 40 спікерів з розповідями про усамітнені мандри, extreme-подорожі та паломництво, презентація особливих книг та фільмів для натхнення, travel – маркет, фотопроект «Дикість в кожному», дитяча зона. Два дні стануть цілковитим зануренням у світ істинних подорожей, коли дорога як шлях до себе справжнього, а нові країни як можливість позбавитись власних кордонів, і кожен день - як щастя просто жити. Вартість – 50-80 грн (для дітей – вхід вільний).

Читати більше… 

30-31 січня 2015 року – Вечори французького кіно. Не пропустіть стрічки «Діпан», «Мій король», «Друзі» на щорічному фестивалі найгучніших французьких кінопрем'єр року. Колекцію нових і найкращих французьких фільмів представляють українським глядачам компанія «Артхаус Трафік» та Французький Інститут в Україні.

Читати більше… 

30 січня 2015 року – фестиваль Kiev Best Fest у галереї «Лавра». Захід об'єднує людей, небайдужих до активного відпочинку, нових знайомств, ярмарка hand made виробів та різноманітних смаколиків. Тут ви можете зробити незвичайні фотографії завдяки нашим локаціям, реквізиту і таланту професійних фотографів, а також взяти участь у зборі коштів та допомогу діткам. Вхід вільний.

Читати більше… 

Вінниця

30 січня 2015 року – Благодійний турнір зі змішаних єдиноборств «Шлях героя» серед аматорів. Громадська організація «Лютич»  запрошує усіх бажаючих. Усі виручені кошти підуть на допомогу бійцям в зоні АТО.

Читати більше… 

31 січня 2015 року – показ фільму «Кримські стежки» Вінсента Муна у книгарні «Є». «Кримські стежки» – фільм Вінсента Муна, незалежного французького режисера, відомого своїм документальним музичним відео. Ознайомтесь із так званим «партизанським» стилем – імпровізаційною зйомкою в незвичайній обстановці. Вхід вільний.

Читати більше… 

30-31 січня 2015 року – дебютна матчева зустріч «Українських отаманів». У спортивному клубі «Нокаут» відбудеться дебютний матч у VI сезоні найбільш популярних боксерських змагань планети – Всесвітній серії боксу. Відкриватимуть «Отамани» цьогорічний сезон поєдинками проти досвідченої та амбітної команди з Піднебесної – «Китайські дракони».

Читати більше… 

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.