bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

III Всеукраїнський дебатний турнір «Маю право» (м. Хмельницький, 12-13 березня)
06.02.2016

 Запрошуємо Вас взяти участь у III Всеукраїнському дебатному турнірі «Маю право»,  який відбудеться 12-13 березня 2016 року у місті Хмельницькому на базі Хмельницького університету управління та права.

Мета заходу: 

Активізація та розвиток дебатного руху в місті, області та країні, забезпечення зростання рівня й масовості гри в “Дебати”, забезпечення взаємної підтримки й спільної діяльності дебатних клубів України, освіта та виховання молоді відповідно до духу демократії, гуманізму, толерантності, верховенства права, поваги до прав і свобод людини, а також задоволення й захист спільних інтересів своїх членів.

Формат заходу:

Командне змагання проводиться у формі моделювання парламентських дебатів, в межах резолюцій визначених Організаційним комітетом протягом 2 днів.

Турнір проводиться в два етапи. Перший етап включає в себе 5 вибіркових раунди, під час яких  всі команди змагатимуться між собою.

 Другий етап складається з півфінального та фінального раундів. За результатами першого етапу визначаться 8 команд, які проходять у півфінал.

У фіналі братимуть участь лише 4 команди. Переможцем змагань є та команда, яка набрала найбільшу кількість балів у фінальному етапі.

Організатори заходу:

  • Хмельницький університет управління та права;
  • Відділеня Асоціації правників України в Хмельницькій області;
  • Хмельницький осередок Ліги студентів АПУ;
  • Громадська організація “ХДО “Молодіжний вибір”;
  • ВМГО “Федерація дебатів України”. 

Участь у заході:

Щоб зареєструватися необхідно перейти за посиланням.

Реєстрація буде відкрита 08 лютого і триватиме до 21 лютого 2016 року.

До участі у Турнірі запрошуються команди студентів ВНЗ України, незалежно від року навчання та спеціальності. Кожна команда складається з 2 учасників.

Кількість команд учасників обмежена і становить – 32 команди. Команди будуть відібрані за мотиваційними листами, які вони будуть подавати під час реєстрації.

 Вартість участі:

Організаційний внесок для гостей міста, які потребують поселення становить 250 грн.(з однієї людини), для учасників з міста Хмельницького або гостей міста, які не потребують поселення – 150 грн. (з однієї людини).

Даний організаційний внесок покриває витрати на роздаткові матеріали, харчування (2 обіди + сніданок) та, для гостей міста, проживання в готелі (1 доба).

Усі інші витрати (проїзд, додаткове харчування та інше) оплачуються учасниками самостійно та організаторами не відшкодовуються.

Контакти

  • Іваницький Андрій
  • Голова організаційного комітету Турніру
  • (067) 269-63-77
  • Данилюк Дмитро
  • Заступник Голови організаційного комітету Турніру тел.:(098) 021-78-29

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.