bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: ар-деко, вітер Тибету, розмови про спорт, англійська мова та літературно-музичні вечори
26.02.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві та Вінниці 26-28 лютого 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Цікавих Вам вихідних!

Київ

26 лютого – 13 березня 2016 року – виставка плакатів на честь ювілею всесвітньо відомої мисткині Соні Делоне. Фонд ІЗОЛЯЦІЯ спільно з асоціацією дизайнерів-графіків 4-й Блок та студією Графпром зібрали роботи сучасних дизайнерів з усього світу. Видатна художниця та дизайнерка ар-деко народилася й провела дитинство в Україні. У своїх мемуарах Соня Делоне часто зізнавалась, що її любов до яскравих кольорів корениться у спогадах з дитинства, зокрема образах українського весілля.

Читати більше… 

26 лютого - 3 березня 2016 року – персональний проект «Вітер Тибету» Алли Волобуєвої у ART 14 gallery. Виставка знайомить глядача з творчістю талановитої молодої київської художниці. Її твори занурюють глядача у таємничий і дуже гарний світ Тибету, де вона подорожувала понад два місяці.

Читати більше… 

27 лютого 2016 року – конференція Sport Talks. Це захоплююча чотирьохчасова пригода за межі буденності, у світ людей, що живуть на грані можливостей та досягають визначних результатів. Мета конференції – мотивувати вас досягати більшого. Спікери – атлети світового рівня, професіонали і любителі, розкажуть про те, як маленькі кроки приносять великі перемоги, як досягати великих цілей, про роль концентрації і розслаблення, довіри до себе, команди і суперника.

Читати більше…

27 лютого 2016 року – лекція-дискусія «Друге життя будівлі» в рамках виставки «Відновлення пам'яті». Польський архітектор та викладач Мачей Шюда разом із митцем Віктором Корвіком розповість про те, як покинуті об’єкти, вільні простори, архітектуру, а іноді й цілі міста можна наділити новими функціями та використовувати за новим призначенням. Історія про те, що можна будувати, знімаючи шари, замість того, щоб нагромаджувати нові. Про те, як знищення стає актом творення.

Читати більше… 

27 лютого 2016 року – виступ музиканта Юри Самовіло. Музикант, автор та виконавець власних композицій виступить у Арт-просторі «SKLO» на підтримку нового відеокліпу. Композиції Юри Самовіло сповнені чуттєвою меланхолійною лірикою, яка у поєднанні з цікавим та приємним вокалом співака створює дійсно вартісний україномовний музичний продукт.

Читати більше...

27 лютого 2016 року – екскурсія «Вулиця Саксаганського: головний проспект Нової Будівлі» від агенції «Интересный Киев». Ви прогуляєтеся старою київською вулицею, що зберігла цілі квартали ошатних дохідних будинків епохи «срібного століття». Багато з них відзначені меморіальними дошками – адже на цій вулиці жили відомі лікарі, професори, театральні діячі.

Читати більше… 

28 лютого 2016 року – презентація книги та проекту-конкурсу короткої детективної прози «Це ж елементарно, сер!». Під час презентації у Freud House організатори проекту «ЛітМайданчик» оголосять назви творів - переможців І-ого туру конкурсу.

Читати більше… 

28 лютого 2016 року – презентація книги «Їде грудень на коні» в рамках проекту «Моя книжкова полиця - Люди, які пишуть нашим дітям» письменниця Галина Малик познайомить Вас з її новою книгою. Будьте уважні, адже прочитані в дитинстві книги мають надзвичайно великий вплив на подальше життя, і необхідно дуже відповідально ставитись до їх вибору. 

Читати більше…

Вінниця

27 лютого 2016 року – офіційне відкриття Року англійської мови на Вінниччині. Урочиста подія відбудеться у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Тімірязєва для всіх бажаючих оволодіти англійською. Очікуйте цікавих зустрічей з викладачами та обдарованою молоддю міста, дізнайтесь про доступні веб-сайти та програми для самостійного вивчення мови.

 

Читати більше… 

27-28 лютого 2016 року – маєте змогу насолодитись піснями, віршами та харизмою талановитого Павла Алдошина. На вас чекає лірична музика з нотками смутку і радості, відверті вірші і просто душевні розмови.
 http://moemisto.ua/vn/muzichno-poetichniy-vechir-pavla-aldoshina-18507.html

Читати більше… 

25 лютого – 2 березня 2016 року – Кінотеатр ім. Коцюбинського запрошує на українську кінопрем'єру! Драматична стрічка «Полон» від режисера Анатолія Матешка уже на екранах. У фільмі відкривається таємниця 12 полонених і двох охоронців, які з фізичного знищення своїх бранців влаштовують гру зі ставками. За сюжетом, жінка їде визволяти свого сина, але сама потрапляє в полон, з якого неможливо вирватися.

Читати більше… 

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.