bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: родоводи, Масниця, українська революція, НеПрості люди та їхні чотирилапі друзі
11.03.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 12-13 березня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

12 березня 2016 року – кінопокази документальних кінохронік та обговорення подій, зображених у фільмах «Перший мирний договір світової війни» та «Український рух». Кінопокази відбуватимуться до річниці Української революції. Початок о 13:00. Місце – Національний Музей Історії України. Після показу фільмів обговорення будуть вести Олександр Кучерук, завідувач «Музею Української революції 1917-1921 років» НМІУ, а також дослідники періоду Української революції.

Читати більше… 

12 березня 2016 року – безкоштовне відкрите бігове тренування OpenRunDay. Місце зустрічі незмінне - на ВДНГ о 9:45 біля великого прапора Open Run Day.Тренування розраховані як для новачків, які вперше знайомляться з бігом, так і для вже досвідчених бігунів – заняття відбуватимуться у трьох групах. Тренери – титуловані професіонали бігового клубу #RunBaseKyiv.

Читати більше… 

12 березня 2016 року – неформатна зустріч-бесіда у кав'ярні Національного Музею Історії України у рамках проекту «неПРОСТІ ЛЮДИ». Цього разу головним героєм розмови буде Йосип Каракіс – талановитий архітектор XX століття, ім’я якого добре відоме в архітектурних колах та дослідників історії архітектури, але маловідоме за його межами. Початок о 16:00. Вхід – 75 грн.

Читати більше… 

12 березня 2016 року - Поетично-музична інтермедія «…до себе». Музичний експромт «KVARUD» виконає світові шедеври класики та сучасності. Початок о 17.30 у Арт-просторі «SKLO».

Читати більше… 

12-13 березня 2016 року – святкування Масниці. Зустрічати весну, пробудження всього живого можна з 11:00 по 20:00 в Мистецькому Арсеналі. За допомогою фольклорних колективів, народний майстрів і митців повертаються традиції українських гулянь і обрядів з їхньою характерною життєрадісністю, почуттям гумору та оптимізмом.

Читати більше… 

13 березня 2016 року –  лекція дослідника Олександра Краковського «Родоводи України: що потрібно знати про написання власного родоводу». На Вас чекають цікаві знахідки та несподівані відкриття неочікуваних нових місць проживання предків, їхнього життя, роботи, навчання та багато іншого. Вартість - 30 грн, обов’язкова попередня реєстрація.

Читати більше… 

13 березня 2016 року –  заняття «Чотирилапі друзі в історії людства: коти». У Національному Музеї Історії України о 13:00 маленьких відвідувачів та їх батьків чекає не лише цікава розповідь, але й оригінальні відео, вікторина з призами, а також майстер-клас, на якому можна своїми руками виготовити собі маленьку кицю-талісман.

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.