bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція доктора Вільяма Померанца «Реформа прокуратури в Україні: місія неможлива?»
10.04.2016

Київський офіс Інституту Кеннана та НаУКМА запрошують Вас на лекцію «Реформа прокуратури в Україні: місія неможлива?» д-ра Вільяма Померанца.

Захід відбудеться 13 квітня о 16:00 за адресою KMArt Space, вул. Волоська 6/9.

Вільям Померанц - заступник директора Інституту Кеннана Центру Вудро Вільсона у Вашингтоні, професор права Джоржтаунівського університету.

До початку своєї кар’єри в Інституті Кеннана, доктор Померанц був практикуючим юристом-міжнародником у Сполучених Штатах та в Москві. Впродовж 1992-1999 років він працював у Національному фонді з питань демократії (NED), де займався оцінкою впровадження грантів та діючих проектів у таких сферах, як верховенство права, ринкові реформи, права людини, екологія, незалежні ЗМІ, громадська освіта та розвиток незалежних профспілок.

Доктор Померанц очолює програму з питань верховенства права Інституту Кеннана. Він є доктором філософії Школи славістики Лондонського університету, його дисертація була присвячена виникненню та розвитку адвокатури в дореволюційній Росії. Автор чисельних публікацій з питань розвитку права у пострадянський період, а також російського права, судової реформи, конституційних реформ та корупції. Його статті можна знайти у Russian Review, Slavonic and East European Review, Review of Central and East European Law, Demokratizatsiya, American University International Law Review, Human Rights Brief, Russian Analytical Digest, та Problems of Post-Communism. 

Контакти

  • Київський офіс Інституту Кеннана
  • Ольга Васильченко
  • [email protected]
  • http://kennankyiv.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.