bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий форум культурної дипломатії України (Київ)
18.04.2016

27 квітня 2016 року о 10:00 в Дипломатичній академії України (Київ, вул. Велика Житомирська, 2) пройде Другий форум культурної дипломатії України, який є спільною ініціативою Київського офісу Інституту Кеннана та Міністерства закордонних справ України.

Під час Форуму представники Уряду, Верховної Ради України, громадські активісти та міжнародні експерти визначать питання державної стратегії розвитку культурної та публічної дипломатії України.

Київський офіс Інституту Кеннана представить чергове число журналу “Агора” на тему “Зброя та культура як чинники зовнішньої політики України” та спільно з громадською організацією “Глобал Юкрейн” презентує результати незалежного аудиту ефективності культурної дипломатії України впродовж 2014-2016 років, проаналізують шлях інтенсифікації державних і волонтерських зусиль в напрямку формування лідерського потенціалу України за кордоном. Будуть визначені проекти культурної дипломатії та інституційні гравці, що стали рушійною силою у просуванні іміджевої політики України засобами культури. 

Форум надасть рекомендації українському урядові, неурядовому сектору та іншим суб’єктам репутаційної політики України щодо шляхів покращення культурної дипломатії України та виведення її на новий рівень ефективності і стратегічного планування.

Захід організовано за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Останній день подання: 26 квітня 2016 р.

Попередня програма заходу: http://bit.ly/1W3mf5x

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.