bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум «Арабатська стрілка блогерів»
18.04.2016

З 14 і до 17 травня 2016 р. на Арабатській стрілці вперше відбудеться масштабна подія блогосфери півдня України - Всеукраїнський Форум «Арабатська стрілка блогерів».

Головна мета Арабатської стрілки блогерів - розвиток туристичного іміджу та популяризація Генічеська та Арабатської стрілки за допомогою активних любителів подорожувати - блогерів! Незмінним залишається одне - постійно зростаючий інтерес з боку відпочиваючих до Арабатки!

В рамках форуму на Арабатській стрілці відбудуться майстер-класи, обмін досвідом, семінари та просто знайомства блогерів різних областей між собою. Можлива “вигадка” якихось спільних акцій або проектів!

Арабатська стрілка блогерів

Очікується, що Форум відвідають блогери зі Львова, Києва, Харкова та інших міст України. Відомий український блогер Ігор Бігдан, голова Асоціації Незалежних Блогерів, висловив бажання відвідати Генічеськ в ході автопробігу півднем України. Для цього Ігор вже формує свою команду (http://ibigdan.com/2016/04/16/podyom-blogery-ukraina-zhdyot/), яка обов’язково візьме участь у Форумі.

Ідею підтримали голова районної ради Андрій Євстратов і  #мерГенічеська Олександр Тулупов, які надали організаційну допомогу в проведенні Форуму. До організації Форуму охоче підключилися і представники пансіонатів.  Все це буде проходити в селі Стрілкове, яке на три дні стане столицею української блогосфери і зануриться в атмосферу Інтернету!

Організатори забезпечують проживання, але не компенсують витрати на проїзд та харчування під час перебування на форумі.

Кількість учасників форуму є обмеженою.

Про результат відбору Вас повідомлять окремо.

Реєстрація за посиланням.

Останній день подання - 10 травня 2016 р.

Програма Форуму

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.