bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусійний клуб в рамках Дня Європи (Івано-Франківськ)
18.05.2016

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на дискусійний клуб «Угода про асоціацію: які можливості вона відкриває для Івано-Франківська?», що відбудеться 21 травня 2016 р. в м. Івано-Франківськ.

Хочете більше знати про ЄС? Маєте свою думку про відносини України та ЄС і хочете поділитися нею з іншими? Любите гострі дискусії та дебати? Приходьте на дискусійні клуби та висловлюйте свою думку щодо євроінтеграційних  процесів в Україні, які можливості відкриває Угода про асоціацію, які програми для навчання і стажування пропонує ЄС.

Що: Дискусійний клуб «Угода про асоціацію: які можливості вона відкриває для Івано-Франківська?»

Де: м. Івано-Франківськ, готелі Станіславів, вул.Чорновола, 7

Коли:  21 травня 2016 р. (четвер) 10:00 – 11:30

Спеціальний гість клубу: Ірина Стаднійчук, документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні. Учасники клубу зможуть задати питання та неформально поспілкуватися з усіма експертами та гостями клубу.

Для участі у дискусійних клубах твого міста потрібна попередня реєстрація на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs.

Дискусійний клуб проводиться в рамках інформаційного проекту  «ЄС: вибір української молоді», який   спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Серед заходів проекту – Всеукраїнська Євровікторина, конкурс фото, відео та аудіо творів, створення та ведення блогів та  дискусійні клуби. Деталі по конкурсах можна знайти на сайті http://euroquiz.org.ua 

Проект «ЄС: вибір української молоді»  є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає  ГО “Молодіжна Альтернатива”. Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Контакти

  • Дмитро Кириловець
  • [email protected]
  • 093 525 83 34 044 592 8669 044 425 7709

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.