bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дитячо-юнацьке патріотичне таборування «Казкова Січ - 2016. Лісова школа козацької демократії»
02.06.2016

16 -19 червня у сосновому борі Каховського  лісництва (Херсонська область) за підтримки Британської Ради і відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради відбудеться дитячо-юнацьке патріотичне таборування «Казкова Січ - 2016. Лісова школа козацької демократії».

Табір для дітей безкоштовний.

Місце проведення: сосновий бір біля міста Таврійськ ( друга галявина за лісництвом, на березі Каховського водосховища)

Організатори: Ініціативна група «Нічна Мана», відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська райдержадміністрація, громадська організація «Каховське Козаче Товариство», міська молодіжна громадська організація «Молода Січ», ініціативна група «Кіно Каховка»

Мета: Розвиток у молоді Каховшини знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів, виховання молодих патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, любові до рідного краю, духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Завдання: 

  • фізичне загартування учасників через участь у козацькому вишколі;
  • виховання правової культури у молоді;
  • отримання учасниками позитивних емоцій;
  • духовне виховання учасників збору.

Організатори забезпечують: козацьку охорону збору, програму збору, проведення тренінгів та занять, медичне обслуговування збору та нагороди переможцям і призерам змагань.

Учасники:  молодіжні   організації козацького спрямування міста Каховки та Каховського району та запрошені гості з інших регіонів України.  Учасники повинні бути забезпечені всім необхідним для участі у заході. Бажано наявність  вишиванок. 

Склад команди:  для участі у змаганнях потрібна команда 5 чол., це мінімальна кількість, оптимальна кількість 15 чоловік  та два керівника, один з  яких буде використовуватися як суддя змагань.

Всі питання та реєстрація за телефоном 0994666094 - Радіонова Ольга.

Контакти

  • Радіонова Ольга
  • 0994666094

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.