bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Олімпійський день, Мильна казка, народи Подолу та різнокольоровий забіг
03.06.2016

ГУРТ пропонує вашій увазі події 4-5 червня 2016 року у Києві. Вже цими вихідними можна починати готуватися до Олімпіади у Ріо, біг перетвориться на яскравий маскарад, відкриється історія культури різних народів Подолу, у небі над Дніпром літатимуть великі мильні бульбашки, а діти та дорослі реалізують свої мрії щодо спільного відпочинку. Яскравих вам вихідних!

4 червня 2016 року – Олімпійський день на шляху до Ріо. На всіх учасників чекатиме унікальна можливість пробігти по НСК «Олімпійський» у компанії з видатними спортсменами, а також оновлена зарядка під бразильські мотиви від призерки Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анни Безсонової, конкурси, вікторини, зустрічі з Олімпійськими чемпіонами та медалістами Ігор, автографи а ще олімпійські подарунки, фото і багато позитиву й гарного настрою.

Читати більше…

4 червня 2016 року - Дитяче спортивно-розважальне свято для всієї родини «День захисту дітей». Як завжди багато активних цікавинок - не забудьте гарно пообідати! Веселі старти, майстер класи, батут, машинки, творчі та пісенні конкурси, дитячий квест і багато іншого.

Читати більше…

4 червня 2016 року – Фестиваль народів Подолу. Унікальна київська культура та знаменита на весь світ самобутність Подолу грунтуються на дивній суміші культур, вірувань та звичаїв різних народів, які з моменту заснування Києва до наших днів жили на Подолі. В різні часи тут існували великі поселення варягів, греків, вірмен, поляків, греків, німців, євреїв, генуезців, чорногорців та інших народів. Фестиваль Народів Подолу - яскраве дійство під час якого кияни та гості Міста можуть познайомитися з представниками народів та народностнй, які споконвіку живуть, творять та працюють на Подолі. В програмі - концерт, майстер-класи, виставки, екскурсії, вікторини і національна кухня народів Подолу.

Читати більше…

4 червня 2016 року – «Мильна казка» від ГО «Донбас SOS». На пішохідному мосту через Дніпро (Труханів острів) о 17:00 усі охочі можуть запустити в київське небо мільйон райдужних, як дитячі мрії, мильних бульбашок.

Читати більше…

4 червня 2016 року - Показ документального кіно «Як пережити Чуму?» Це історія двох коаліцій-ACT UP і TAG (Treatment Action Group), чий активізм та інновативність перетворили СНІД зі смертного вироку в контрольовану хворобу. Незважаючи на відсутність наукової підготовки, активісти-самоуки заглибилися у фармацевтичну галузь і допомогли визначити нові перспективні препарати, які у рекордно короткі терміни почали виписувати пацієнтам після експериментальних досліджень.

Читати більше…

4-5 червня 2016 року - Фестиваль «У пошуках made in Ukraine». Ми - як великий універмаг, де можна купити все від українського виробника: від зубної пасти і косметики до одягу, взуття та замовлення меблів. Фестиваль започаткований блогером Юлією Савостіною, яка провела рік експерименту, купуючи тільки товари українського виробництва. Четвертий рік журналістка розшукує та відкриває імена нових виробників. 300 найкращих будуть представлені на фестивалі. Цього разу ми представимо все, що вам потрібно для майбутньої відпустки!

Читати більше…

4 та 5 червня 2016 року - Вікенд дитячих мрій у «Мануфактурі» разом з Interesting Science! Аутлет-містечко «Мануфактура» запрошує Вас та Ваших дітей на вікенд дитячих мрій! Протягом святкування на Вас чекає чимало цікавих шоу та яскравих вражень! Серед таких звичайно і наші наукові витівки, які ми покажемо у 4 шоу-програмах абсолютно з різних сторін.

Читати більше…

5 червня 2016 року - «Різнокольоровий забіг». Шлях довжиною 3 і 6 км буде розфарбований яскравими квітами і запальною музикою! Учасники стартують о 10:00 на Контрактовій площі. Всім учасникам забігу будуть видані спеціальні бігові футболки! Подія охопить не тільки спортсменів, але і всіх любителів яскравого, динамічного відпочинку! Приходьте на Барвистий забіг в оригінальному костюмі або з потрясний атрибутом! Будьте індивідуальний, барвистим бігуном! Володарі найяскравіших, незвичайних і креативних костюмів будуть нагороджені цінними призами.

Читати більше… 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.