bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Чи можна родині переселенців за рік розпочати життя з нуля?» (Київ)
15.06.2016

21 червня з 15:00 до 17:00 у прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ (вул. Тимофія Шамрила, 23 м.Київ) відбудеться прес-конференція на тему «Чи можна родині переселенців за рік розпочати життя з нуля? Підсумки річного благодійного проекту «Нове Життя» - життєві приклади». 

Пілотний проект «Нове Життя» довів можливість розпочати життя з нуля постраждалим родинам із Сходу та Криму. Мета проекту – адаптація ВПО в м.Києві та області була реалізована через адресну програму підтримки. Особисті досягнення 50 родин довели унікальність проекту, щодо розкриття потенціалу кожного українця.

Організатори проекту БФ «Люди Доброї Волі» створили соціальний пакет та умови для відчуття впевненості учасників проекту у завтрашньому дні. Команда Фонду об'єднала більше 50 благодійників, серед яких представники державних установ, керівники приватних структур, небайдужі кияни та самі переселенці.  

Протягом року надавалася безкоштовна допомога у медичному та психологічному напрямках.

Індивідуальний розвиток та професійне самовизначення жінок стали родзинкою всього проекту. Кожного дня команда Фонду вирішувала питання: юридичної підтримки та захисту прав ВПО, житла, безкоштовного  відпочинку, пільг та знижок на послуги у сфері здоров'я, працевлаштування, розвитку та дозвілля дітей. Результатами особистих досягнень родин-проекту стали: квартира родині Василя Стуса, матеріальна допомога талановитій скрипальці, дебют юної балерини у Національній Опери України, дворічне навчання за напрямком Ukraniane MBA, більше 20 грантів на професійне навчання, працевлаштування за новою професією.  

Опіка над родинами здійнювалася завдяки КМЦС «Родинний дім», НДСЛ «ОХМАТДИТ», 5 пологовий будинок,  ГО «Святиня-Берегиня», Всеукраїнський центр психологічної допомоги «Крок назустріч», «Пані Аптек», більше 10 учбових центрів та інших партнерів.

Контакти

  • Головко Анастасія
  • +380988085550

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.