bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Києві відбудеться Велопарад дівчат
08.07.2016

9 липня в Києві Асоціація велосипедистів Києва проводить Велопарад дівчат, який уже став міською традицією. Цього року Велопарад дівчат вперше пройде в новому форматі під назвою #наближаюАмстердам.

Коли: 9 липня, збір о 15:00, старт о 16:00

Де: місце збору, старт — Театральна площа біля Оперного театру, вул.Володимирська, 50  (фотозона, формування колон);

фініш  — Труханів острів (вечірка, відпочинок)

Маршрут: Національна опера — Труханів острів

Щоб забезпечити безпеку руху великої колони, на маршруті Велопарад дівчат супроводжуватимуть мотоциклісти з «Мотохелпу».

Simple - 4-6 км (легкий маршрут для новеньких) -http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jwigynetdwzkkjtx

Hard - 10-12 км (темп швидший для більш досвідчених велосипедисток) -http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wegqiksnvpourdty

Реєстрація на Велопарад дівчат.

Велопарад дівчат — це демонстрація велосипедного шику, яка проходить раз на рік, але яскраво свідчить: щоденні поїздки на велосипеді в Києві можливі в одязі на будь-який смак та з будь-якої нагоди — їдете ви на діловий обід, зустріч з друзями чи побачення.

У Європі та цілому світі отримав поширення велосипедний стиль під назвою СycleChic ("велосипедний шик"). Цей стиль акцентує на «нормальній» велосипедній їзді — у повсякденному одязі на звичайних велосипедах (сітібайках) — на противагу велосипедному спорту. Ми поширюємо цю моду в Києві.

Київських велосипедистів щороку стає більше, але жінок серед них досідуже мало. За результатами підрахунку АВК, серед київських велосипедистів 12% жінок та 88% чоловіків у будні, і 20% жінок серед усіх велосипедистів увихідні. Саме тому стереотипний київський велосипедист уявляється як хлопець у велоформі або спортивному одязі. Ми прагнемо зробити велосипедисток більш видимими та допомогти сісти на велосипед тим, хто досі не може на це наважитися.Вчимося разом безпечно, зручно та красиво їздити на велосипеді!

Нагадаємо, АВК проводить київський Велопарад дівчат, починаючи з 2010 року, та збирає щонайменше 300 учасниць щороку.

На сайті АВК: http://avk.org.ua/2016/06/9-lypnya-v-kyjevi-vibudetsya-veloparad-divchat/

Подія в фб: https://www.facebook.com/events/1305678486128166/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.