bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: український іконопис, аМуральна екскурсія, магія кераміки, велопарад дівчат, Family Day
08.07.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 10-11 липня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних вихідних!

9 липня 2016 року – Екскурсія «Український іконопис у збірці НХМУ». Колекція ікон Національного художнього музею – одна з найвідоміших і найзначніших в Україні. Вона належить до унікальних зібрань, які гідно репрезентують український іконопис. Група збирається безпосередньо в музеї. Вартість квитка – 30 грн., пільговий – 10 грн.

Детальніше.

9 липня 2016 року – стартує інкубаційна програма Kyiv Smart City для міських проектів, спільно з 1991 Open Data Incubator Incubator та Kyiv Smart City Hub. До участі в інкубаційній програмі KyivSmartCity запрошується проекти, що мають на меті інтеграцію ІТ у життя та менеджмент міста Київ. Сфери впровадження таких проектів включають, але не обмежуються наступними: ІТ системи для муніципалітету, школи та освіта, транспорт та інфраструктура, лікарні та медицина, енергоефективність, громадські сервіси тощо. Пріоритет надаватиметься проектам, що активно використовують відкриті дані, розпорядником яких є КМДА та підпорядні структури.

Детальніше.

9 липня 2016 року – АМуральна екскурсія. Що робити з київськими муралами – спробують зрозуміти учасники екскурсії, оглянувши об’єкти публічного мистецтва між Золотими воротами і Львівською площею разом із мистецтвознавицею Євгенією Моляр. Для участі потрібно зареєструватись за посиланням. Початок прогулянки: о 19:00 в суботу, 9 липня. Місце зустрічі: метро Золоті ворота (вихід до Золотих воріт).

Детальніше.

9 липня 2016 року – о 17:00 в рамках проекту «Суспільна угода» фонду ІЗОЛЯЦІЯ мексиканська мисткиня Синтія Ґутьєррес відкриє тимчасову інсталяцію «Населяючи тіні» (Inhabiting Shadows). На відкритті буде присутня авторка інсталяції, а також Катерина Філюк, кураторка проекту «Суспільна угода», та Олександр Виноградов, менеджер зі зв'язків із громадськістю фонду ІЗОЛЯЦІЯ.

Детальніше.

9 липня 2016 року – Магія кераміки. Привабливість та необхідність керамічних виробів зробили їх одним із найпопулярніших видів мистецтва, що має бути в кожному сучасному інтер'єрі. Зустріч присвячено здібностям кераміки. Вхід вільний.

Детальніше.

9 липня 2016 року – Велопарад дівчат #наближаюАмстердам. Збір о 15:00, старт о 16:00. Локація:  місце збору, старт – площа біля Оперного театру, вул. Володимирська, 50 (фотозона, формування колон); фініш – Труханів острів (дискотека, відпочинок). На фініші чекатиме перша велосипедна вечірка літа з пляжною дискотекою, неймовірним заходом сонця та крутими подарунками. Для участі у велопараді, просимо заповнити коротку анкету – зареєструватися! Реєстрація на Велопарад. Реєстрація ведучих колон.

Детальніше.

9 липня 2016 року – Сімейний  фестиваль «Family Day». У програмі фестивалю: смачна їжа і частування, веселі ігри, майстер-класи для дітей і дорослих, зона здоров'я , активні види спорту, уроки стилю, зона моди і краси, конкурси та подарунки для всієї родини. Вхід вільний.

Детальніше.

10 липня 2016 року – Авторський вечір переможниці «Коронації Слова» Оксани Самари. В програмі: атмосфера свята, поезія, жива музика, лотерея,раритетні книги, листівки із «коронованим» віршем (обмежений тираж). Локація – ресторан «Старо», час – 17.00. Вхід вільний.

Детальніше.

10 липня 2016 року – МІКУ «Жіночі прикраси: стійкість традицій та мінливість моди». Ви дізнаєтеся про прикраси, зроблені тоді, коли люди лише почали обробляти метал, про моду на скроневі підвіски, величезні сережки; помилуєтеся колтами, діадемами, перснями, які носили красуні різних часів і різних народів. Реєстрація за телефоном: 280-13-96 або за посиланням. Вартість – 15 грн. + вхідний квиток. Локація – Музей історичних коштовностей України.

Детальніше.

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.