bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з командою проекту «Батарейки, здавайтеся!» та роботом, що сортує батарейки
05.09.2016

6 вересня о 19:00 у Коворкінгу з дітьми Zelenka (м. Київ, вул. Івана Франка, 1) відбудеться відкрита зустріч із командою найбільшої в Україні мережі зі збору відпрацьованих батарейок «Батарейки, здавайтеся!». Участь безкоштовна.

Побачте на власні очі РОБОТА, що сортує батарейки для подальшої переробки! Його спеціально для проекту «Батарейки, здавайтеся!» зібрав завод-волонтер «ГТМ ЛТД»!

Люба Колосовська, засновниця «Батарейки, здавайтеся!», розкаже, як не чекаючи змін у законодавстві, залучити 1000 людей у корисну справу.

Олександр Чорноус, координатор проекту у м. Київ, розповість, як відкрити пункт прийому батарейок в вашому під’їзді, школі або на роботі.

На зустрічі ви дізнаєтеся:

  • Куди йдуть батарейки на переробку.
  • Чим небезпечні батарейки та як зупинити їх отруйний вплив на екологію.
  • Які існують шляхи вирішення проблеми в нашій країні, та чи реально впровадити в Україні європейський принцип «забруднювач платить».
  • Що вже зробила команда «Батарейки, здавайтеся!» та що планує на майбутнє для досягнення амбітної мети — 100% відпрацьованих батарейок йдуть на переробку.

* Також на зустрічі ви зможете взяти безкоштовну поліграфію.

* Якщо у вас дома є використані батарейки (до 5 кг), захопіть їх, ви зможете віддати їх на переробку.

Беріть із собою дітей віком від 4-х років, їм буде цікаво подивитися на справжнього робота! Якщо ваш малюк трохи молодший, скажімо йому 3 роки, але буде поводитись чемно — також беріть :)

Захід відбувається у рамках підтримки системного проекту зі збору батарейок, для розвитку якого необхідно залучити 200 000 грн. Подробиці на сайті http://go.batareiky.in.ua/

Контакти

  • Проект «Батарейки
  •  здавайтеся!»
  • 099-311-67-96; 097-168-55-76; 093-484-19-46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.