bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-брифінг з питань законодавства про адміністративні послуги (Київ)
13.10.2016

19 жовтня 2016 р. ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує представників ЗМІ взяти участь у виїзних комітетських слуханнях з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги та підсумковому прес-брифінгу.

Захід проводиться згідно із Планом роботи Комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України VIII скликання спільно з Центром надання адміністративних послуг м. Києва.

Учасники:                                             

  • народні депутати України;
  • представники центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, експертного і наукового середовища.

В рамках комітетських слухань планується:

  • заслухати звіти уповноважених центральних органів виконавчої влади про стан виконання положень законодавства України щодо децентралізації надання адміністративних послуг;
  • розглянути інформацію органів місцевого самоврядування, їх провідних асоціацій, представників центрів надання адміністративних послуг;
  • дізнатись аналітичні погляди фахівців та експертів у цій сфері щодо проблемних питань у діяльності центрів надання адміністративних послуг та шляхів їх вирішення.  

Коли? 19 жовтня, 15.00

Де? м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 19б «Міський дозвільний центр». 

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-брифінгу.

Акредитуватись можна заповнивши онлайн-анкету до 10.00 17 жовтня (для журналістів із інших міст) та до 16.00 18 жовтня.

Організатори  компенсують учасникам (із інших міст та регіонів) проїзд, харчування (обід та кава-пауза), а також проживання (за потреби).

Організація та проведення комітетських слухань здійснюється за сприяння та підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «RADA: підзвітність, відповідальність, демократичність», Програм розвитку ООН в Україні, Проекту «Реформа управління на сході України», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH,

За додатковою інформацією щодо прес-туру звертайтесь до координатора Програми Рада  у ГО «Інтерньюз-Україна» Саврун Марії за телефоном +38 050 33 080 76 або [email protected].

Довідка:  Програма USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що впроваджується Фондом Східна Європа та партнерами, має на меті сприяти становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.