bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний форум «Innovation Market» - стартап української науки (Київ)
14.11.2016

У Києві зустрінуться автори інновацій та бізнес-структури, які шукають нові можливості виробництва і розвитку. Міжнародний форум «Innovation Market» пройде 22-24 листопада 2016 року спільно з Східноєвропейським форумом «Інноваційна економіка і наука».

Це унікальна за своїми можливостями подія, де винахідники, творці інноваційних технологій, автори Startup-проектів зустрінуть своїх споживачів - менеджмент підприємств, які потребують технологічного оновлення виробничих процесів і акселераторів інвестиційних проектів, представників інвестиційно-фінансових установ України, Польщі та Китаю, а також представників влади і експертів у різних областях економіки.

Місія МФІМ: Інтеграція національного інтелектуального потенціалу та іноземного досвіду в інноваційний розвиток України.

Мета: Системне сприяння об’єднанню зусиль влади, науки, інвесторів та бізнесу для створення інноваційного ринку України.

Завдання: просування розробок науково-дослідних і виробничих організацій, вищих навчальних закладів України, винахідників і раціоналізаторів для пошуку замовників інноваційної продукції; залучення інвестицій для впровадження інноваційних рішень в різних галузях економіки; комерціалізація науково-технічних розробок, професійний захист авторських прав інтелектуальної власності інноваторів.

Складові Форуму: Виставка, Startup Алея, Конференція.

Виставка: демонстрація реального потенціалу вітчизняного інноваційного ринку і перспектив його розвитку: представлення сучасних розробок наукових установ України  різних напрямків та, відповідно, науково-технічних завдань різного рівня, як державних, так і приватних. Структурування всього масиву представленого за рівнем пріоритетності, за ступенем опрацювання і доведення до впровадження, що забезпечить ефективну участь інвесторів різного рівня (інвестфонди різної спрямованості, фінансово-промислові групи, спеціальні інвестори).

Startup Алея: високоорганізований спеціальний майданчик для представлення кращих вітчизняних інноваційних проектів. Унікальна відмінність алеї - заклик "Досить шукати гроші, покупець - найкращий інвестор", який стимулює інноваційні проекти шукати "Розумні кошти", інтегруватися в проекти відомих світових компаній та знаходити прямих покупців для своїх інновацій. На заході будуть присутні великі компанії, що саме шукають інноваційні проекти, а також інноваційні інвестори, які інвестують "Розумні кошти".

Унікальна риса формату відбору учасників стартап-алеї — інновації запропонують багато сфер бізнесу, від робототехніки до кулінарії.

Також у програмі - виступи відомих українських та міжнародних бізнесменів, Конкурс на найкращий інноваційний проект. Переможці отримають практичну допомогу в розвитку розробок та технічне забезпечення від провідних компаній.

Конференція: висвітлення проблем науки, пропозиції щодо шляхів їх вирішення - допомога в знаходженні грантів, програм підтримки та реалізації рішень; ініціація законопроектів, підзаконних актів, спрямованих на створення механізмів взаємодії ринків науково-технічних завдань і науково-технічних рішень; пропозиції з внесення змін до стандартів, правил і норм; проведення цільових заходів з постановки і вирішення конкретної проблеми.

Опрацювання питань професійного юридичного захисту авторських прав інтелектуальної власності.

На сьогодні вже заявлено майже 500 розробок від 52-х інститутів НАН України та від 25 університетів, близько 40 стартап-проектів та понад 50 доповідей конференц-програми.

Контакти

  • Міжнародний форум «Innovation Market»
  • [email protected]
  • 38 044 201-11-44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.