bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустрічі жіночого клубу «Між нами дівчатами» (Київ)
17.11.2016

Київський офіс КримSOS створив безкоштовний простір для жінок, де радо зустрінуть, підтримають, пригостять чаєм та навчать чомусь новому. Це місце – клуб «Між нами дівчатами». Відвідати заходи можуть як переселенки, так і місцеві.

19 листопада, 12:00-14:00 –  тренінг «Втіль свою мрію в життя». Психолог-консультант, тренер Ірина Костенко проведе з учасниками практику з опрацюванням навичок для втілення в життя задумів та бажань. Цей тренінг адресований усім, хто цікавиться ефективністю та результативністю своїх дій, планів і мрій. І хоче навчитися максимально використовувати свій потенціал.

26 листопада, 13:00-14:30 – Інтерактивна лекція «Теорія поколінь». Досвідчений педагог Наталя Ніколенко розповість, чим відрізняється психологія та світосприйняття людей різного віку та як же нам порозумітись. Будемо разом шукати підтвердження теорії у прикладах з життя.

26 листопада, 14:40-16:00 – Рукоділля: основи в’язання. Про основи цього прикладного виду творчості розповість Анна Трофіменко, соціальний працівник КримSOS. Зокрема, на занятті Ви дізнаєтесь більше про походження в’язання, його різновиди та використовувані матеріали.

Закріпити отримані знання Ви зможете, почавши на занятті в’язання теплих капців для мешканців Хоспісу літніх людей (у с. Перемога, Броварського району), де проживає близько 30-ти бабусь та дідусів з Донбасу та Криму.

Як зареєструватись?

З середи по п’ятницю відкривається реєстраційна форма   

Можете також долучитись до групи клубу  www.facebook.com/groups/womenclubcrimeasos

Якщо кількість охочих буде зібрана завчасно – ми закриємо форму до зазначеного часу.

Є пропозиції?

Надсилайте ідеї в листі на електронну скриньку [email protected].

Будемо в приміщені культурного простору Autonomous (Кримський Дім). Місце проведення: Київ, вул. Омеляновича-Павленка, 9 (стара назва – Суворова), 15 хв. від станції метро Арсенальна або Печерська.

Кількість місць обмежена. Підтвердження Вашої реєстрації Ви отримаєте на пошту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.