bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Інтерактивні книги LanguaBooks - вивчення англійської мови в інноваційному форматі»
06.12.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів англійської мови, майбутніх викладачів та всіх зацікавлених на презентацію LanguaBooks - нового покоління інтерактивних книжок, які говорять, слухають та навчають.

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Середа, 7 грудня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР: Ева Павленко, керівник проектів у компанії LanguaMetrics.

Інтерактивні книги LanguaBooks™ використовують технології розпізнавання й оцінки мовлення, розроблені компанією Stanford Research International для того, щоб навчитися розмовляти англійською так, щоб вас розуміли, правильно вимовляти англійські слова  та покращити навички розуміння англійської мови.  Програма робить оцінку якості прочитаного тексту та візуалізує результат, що дає змогу користувачу проаналізувати свої помилки та потренуватися для покращення вимови англійських слів. LanguaBooks™ аналізує кожне слово та текст в цілому на правильність вимови та коректність звучання з точки зору носія мови.  Дізнайтесь більше за посиланням https://ua.languabooks.com/ua.

Звертаємо вашу увагу, що використання матеріалів LanguaBooks™ є безкоштовним для України.

*************************************************************

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.