bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Active book camp «Read and travel-2017» (Кіровоградська область)
08.01.2017

Active Book camp «Read and travel-2017» відбудеться 19-22 січня 2017 року на туристичній базі «Хвиля» (м. Світловодськ, Кіровоградська область). Тематика кемпу - розробка видавничих та мистецьких проектів соціальної дії. Змістова частина таборівки відбуватиметься за програмою Британської ради “Активні громадяни” (Active Citizens Ukraine).

Інструменти програми допоможуть учасникам втілити свої ідеї в життя. Учасники матимуть нагоду взяти участь у конкурсі міні-грантів на реалізацію проектів соціальної дії.

Чотири дні неформального навчання, відкриття нових інструментів розробки та реалізації проектів, практикуми, цікаві знайомства, насичена програма, дивовижна природа - це все book camp!

Реєстрація відкрита до 15 січня. Не зволікайте - кількість місць обмежена: https://goo.gl/forms/oSyv9aqFy8JNo82O2 Оргвнесок - 550 грн (покриває проїзд із міста Кропивницького у Світловодськ і назад, проживання, харчування, роздаткові і навчальні матеріали, сувеніри та сюрпризи).

Перший зимовий кемп для книголюбів і мандрівників на Кіровоградщині відбувся у 2016-му році. Тематика – мандри в книгах і книги в мандрах. Це три дні змістовного і цікавого навчання на березі Дніпра, неформальне спілкування з мандрівниками та письменниками, нові знайомства та релакс у форматі зимових вечірок. Спеціальним гостем минулорічного Book camp «Read and travel-2016» був відомий журналіст, мандрівник та тревелогер Богдан Логвиненко.

Кожен кемп - це магія слів, звуків, емоцій, ідей! Спеціально для зимового Active Book Camp від проекту “Стихійні читання” - тематичні читання у форматі “театру вух”. Найголовнішого очима не побачиш, а на кемпі почуєш:)

Як проходив минулорічний Book Camp - у програмі “Єлисаветградський книговир”: goo.gl/F5P4zx

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.