bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Трансформаційний кемп «Громадянське занурення»
29.05.2017

Із 25 по 29 червня 2017 р. проходитиме трансформаційний кемп «Громадянське занурення» для активістів та активісток на острові Бирючому. «Молодіжна  організація «СТАН» запрошує стати учасни(ка/ця)ми кемпу ініціативних людей, котрі прагнуть розвиватися й розвивати суспільні осередки довкола себе. Дедлайн - 11 червня 2017 р.

Кемп «Громадянське занурення» націлений сприяти мережуванню та активізації низових ініціатив шляхом втілення проектів соціальної дії. А також, підвищувати обізнаність учасників та учасниць у сфері суспільних цінностей, зокрема, щодо прав людини, принципу ненасильства, культурного різноманіття і його переваг.

Протягом трьох днів кемпер(к)и житимуть у палатках на одному з найбільших островів Азовського моря, що є, до того ж, одним із природних див України. Навчання відбуватиметься тематичними блоками: основи прав людини, будування діалогу, критичне мислення, хакатон проектів. Тренер(к)и та фасилітатор(к)и «Молодіжної організації «СТАН» створять разом з учасниками безпечним простір для навчання, мережування і співтворчості. Активісти та активістки  розвинуть навички критичного мислення, прийняття рішень, свідомого вибору, навчаться працювати в мережах.

Для участі в кемпі заповнену анкету  слід надіслати не пізніше 11 червня. Результати відбору будуть повідомлять 15 червня.

Трансформаційний кемп  влаштовує «Молодіжна організація «СТАН» за фінансової  підтримки National Endowment for Democracy в рамках проекту «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України». Завдання проекту: зміцнювати й нарощувати потенціал взаємодії активних внутрішньо-переміщених осіб, переміщених правозахисників/ць з Донбасу і Криму та локальних активістів/ок шкільного віку в їхньому новому середовищі. А також, сприяти діалогу та примиренню на регіональному рівні між ВПО та місцевими спільнотами з метою запобігання упередженням та дискримінації.

Частина програми «Громадянського занурення»  проходитиме за методикою «Active Citizens» Британської ради в Україні. Надалі учасники та учасниці кемпу зможуть претендувати на мікрофінансування Британською радою своїх локальних ініціатив.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.