bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На День Конституції відбудеться святковий фініш Всеукраїнського Туру Вишиваним Шляхом
15.06.2017

28 червня 2017 року об 11 ранку  у столиці розпочнеться святкова вело-прогулянка, приурочена до фінішу проекту «Тур Вишиваним Шляхом 2017». Приєднатися зможуть усі охочі за умови попередньої реєстрації. Після завершення прогулянки на Майдані Незалежності відбудеться прес-конференція із учасниками проекту «Тур Вишиваним Шляхом 2017» - дивовижної тритижневої подорожі 11-ма областями України.

5 червня 2017 року із Ужгорода та Слов’янська 4 щасливчики розпочали подорож найдовшим туристичним маршрутом в Україні. Кожен з них - досвідчений мандрівник та блогер: Христя Жук, Сергій Чекмарьов, Ірина Журавель та Сергій Нагорний. Двоє україномовних учасників поїхали досліджувати схід, а інша пара, що спілкується російською, вирушила на захід. У цьому є певний символізм – об’єднати різні регіони та зруйнувати стереотипи про «західників» і «східняків».

Мета Туру – відкрити громадськості маловідомі туристичні місця та надихнути мандрувати Україною. Організатор проекту – ГО «Вишиваний Шлях», яка минулого року реалізувала Всеукраїнський Велопробіг однойменним маршрутом через 10 регіонів країни.

«Ми прагнемо показати, що в Україні є на що подивитися. Чули, до прикладу, про дайвінг на Житомирщині? Чи про гончарну столицю України? А про борщ з полуницями на Полтавщині? Ми впевнені, що після нашого Туру українці масово хапатимуть рюкзаки і вирушатимуть досліджувати Батьківщину, бо вона того варта!», - говорить національний координатор проекту Катерина Ганус.

Учасники Туру рухались маршрутом «Вишиваний Шлях» у напрямку столиці. За їхніми плечима – 23 дні, 2 225 км, 11 регіонів, 40 гостинних локальних координаторів,  50 гігабайтів фотографій та мільйон вражень! Програма проекту була дуже насиченою: національні парки з водоспадами, майстер-класи, скелелазіння, підземелля, роуп-джампінг тощо. Мандрівники щодня ділилися враженнями на YouTube-каналі проекту, описували свої пригоди у текстових блогах на сайті та сторінках в соціальних мережах. Крім цього, в липні вийдуть повноцінні змонтовані відеоролики про кожен день подорожі.  

28 червня у Києві відбудеться святковий ВелоФініш Туру. Об 11 ранку четверо мандрівників очолять фінішний вело-парад, який рухатиметься двома колонами - від станції метро Героїв Дніпра та від станції метро Виставковий центр. Партнери проекту - представники Асоціації  Велосипедистів Києва забезпечать супровід та вело-екскурсію Києвом на шляху до Майдану Незалежності. Є можливість орендувати велосипед від veliki.ua на місцях старту на спеціальних умовах. Приєднатися до заходу зможуть усі охочі за умови реєстрації.

На Майдані Незалежності учасники Туру поділяться найяскравішими враженнями, а організатори розіграють подарунки від партнерів для усіх гостей свята. Дізнатися більше про захід можна за посиланням: https://www.facebook.com/events/237726520053238

Контакти для акредитації ЗМІ: Ірина Бішко (медіа координатор) +38-093-912-49-22 [email protected]

Організатори: Ірина Околович (менеджер)

+38-073-043-88-43 [email protected]

Катерина Ганус (національний координатор)

+38-066-67-44-331 [email protected]

Контакти

  • Катерина Ганус
  • +38-066-67-44-331

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.