bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття виставки в рамках міжнародної арт-резиденції (Чернівці)
04.07.2017

8 липня 2017 року, BUNKER (Чернівці) спільно з Galeria Labirynt (Lublin) запрошують на відкриття виставки в рамках міжнародної арт-резиденції у м. Чернівці.

За підтримки Фонду Адама Міцкевича та Польського Інституту у Києві, впродовж 1-9 липня 2017 року в м. Чернівці відбудеться міжнародна мистецька резиденція.

Працюючи з місцевим контекстом, художники творитимуть у Чернівцях про Чернівці. Сьогодення міста стане матеріалом для творчості молодих художників з Польщі та України. Результатом резиденції буде виставка робіт, створених в Чернівцях.

Серед 22 учасників проекту – художники, арт-критики та журналісти. Перед резиденцією організатори проекту ознайомили учасників з творчістю діячів культури, пов’язаних із Чернівцями: Фредерика Кіслера, Пауля Целана, Рози Аусландер, Юрія Федьковича, Міхея Емінеску, Ольги Кобилянської,  Вільгельма Райха, Фелікса Конрпасека та Фрідріха Зельника.

Резиденція у Чернівцях є безпрецедентною для України, адже вперше у такому проекті братимуть участь закордонні митці.

Відкриття виставки відбудеться 8 липня 2017 року о 20:00 у Центрі сучасного мистецтва BUNKER: вул. Героїв Майдану, 3, Чернівці.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.