bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Донецьку жінки вчаться користуватись комп`ютером
07.10.2008

Жінки похилого віку і неповносправні активно вчаться у Комп'ютерному навчальному Центрі IDEA, який працює з березня п.р. на базі Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок.

Вже було організовано 12 груп з «Основ роботи з комп’ютером» і 3 групи «Робота в мережі Інтернет», всього в них вчилось 139 жінок. Разом з комп’ютерним навчанням, жінки приймають участь в тренінгах: «Успішне працевлаштування», «Впевнена поведінка (під час працевлаштування)», «Мій перший крок в бізнес», «Робота за кордоном: міфи та реальність».

Всі 139  жінок успішно здали іспит і отримали сертифікати компанії Microsoft,  а голові Донецької організації соціально-економічної допомоги пенсіонерам м.Донецька Гузеєвій Г.К. для роботи її організації був вручений комп’ютер від Ліги.

Даний проект виконується Донецькою обласною Лігою ділових і професійних жінок разом з Неприбутковою організацією PH International  за підтримки програми Microsoft Unlimited Potential (Світ необмежених можливостей) корпорації Microsoft  у співпраці з громадськими організаціями пенсіонерів і неповноправних м. Донецька.

Контакти

  • Людмила Горова
  • Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок
  • [email protected]
  • 062-334-20-43
  • 335-19-02

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.