bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуються студенти до участі у Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі
17.11.2017

08 грудня 2017 року за інформаційної підтримки Інституту політико-правових та релігійних досліджень буде проведено Х Всеукраїнський правовий ВІП-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України в рамках Всеукраїнського тижня права 2017 року. Кінцевий термін реєстрації команд – 6 грудня 2017 року. 

Захід відбудеться на базі Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету за адресою: м. Київ, просп. Космонавта Комарова, 1

Метою турніру є сприяння розвитку правової культури студентської молоді,виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці.

З положенням про проведення турніру можна ознайомитись на сайті КРМЮ України (www.krmj.org.ua).

Турнір буде проводитись за правилами гри «Брейн-ринг». Команда переможець матиме змогу зіграти у суперфіналі з командою провідних правників України під час Всеукраїнського тижня права.

Реєстрація команд відбувається шляхом надсилання заявки, згідно додатку, у форматі Word на електронну адресу:[email protected].

Кінцевий термін реєстрації команд – 06 грудня 2017 року.

Усі витрати, пов’язані з переїздом учасників до місця проведення турніру, здійснюються за власний рахунок, або за рахунок закладу, що їх відряджає.

За додатковою інформацією звертатись до заступника голови КРМЮ  України Євгена Которобая за тел. 093 73347 88.

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/institute2015/
  • Інститут політико-правових та релігійних досліджень
  • 093 733 47 88

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.