bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як впливати на процес прийняття рішень в Україні? (Тернопіль)
21.05.2018

Громадська організація «Центр UA» запрошує взяти участь у неформальній зустрічі «Як впливати на процес прийняття рішень в Україні?», яка відбудеться 22 травня 2018 року з 17:30 до 18:30 у кав’ярні «КолЄжанка» (вул. Йосипа Сліпого, 5, м. Тернопіль).

Команда «Центр UA» провела майже весь минулий рік у всеукраїнському турі “ЗміниТИ”: попрацювавши у 63 містах та залучивши кілька тисяч українців, представників найактивніших спільнот на місцях, до вироблення державної політики у сфері виборчого законодавства, охорони здоров’я, освіти, публічних фінансів та доступу громадян до прийняття рішень.

Зокрема, представники організації дізнались, яким є сприйняття реформ, хто є реальними суб’єктами місцевої політики і як різні партії представлені на регіональному рівні.

На зустрічі з представниками громадських організацій буде розглянуто, як громадським активістам та організаціям успішно відстоювати власні інтереси та алгоритм спільних дій для подолання існуючої політичної кризи.

Для участі у події потрібно зареєструватись за посиланням.

Довідка. ГО “Центр UA” (Центр спільних дій) – неприбуткова громадська організації, мета якої зробити позитивні демократичні зміни на всіх рівнях врядування незворотними. Ключові напрямки роботи — підтримка реалізації реформ через повний цикл вироблення публічної політики, громадський контроль прозорості, підзвітності та відкритості органів влади, політиків і партій; розвиток громад. ГО “Центр UA” є співзасновниками та співкоординаторами Громадського руху ЧЕСНО і Реанімаційного Пакету Реформ.

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки ГО “Центр UA” в Тернопільській області Юлії Ковальчук – (067) 833 73 21.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.