bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

17 Форум Мережі Вільних Місцевих Політиків в Одесі
16.08.2018

ГО «Центр громадянських ініціатив» за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні запрошує вас стати учасниками чергового 17 Форуму Мережі Вільних Місцевих Політиків, який пройде 14-16 вересня 2018 року у місті Одеса. Дедлайн - 26 серпня 2018 р.

Тема Форуму: “Урбаністика та містобудування в громадах”

Запрошуємо депутатів та службовців місцевих рад і адміністрацій, голів громад, представників громадських організацій та журналістів місцевих і регіональних ЗМІ, які цікавляться вказаною темою до участі у 17-му Форумі Мережі Вільних Місцевих Політиків 14-16 вересня 2018 року у місті Одеса.

Провідні фахівці української урбаністики спільно з німецьким колегами працюватимуть впродовж трьох днів. На завершення Форуму запланована панельна дискусія за спільної участі українських та німецьких фахівців.

Організатори: ГО «Центр громадянських ініціатив» за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Умови: Участь у Форумі є БЕЗКОШТОВНОЮ, що включає вартість проживання, харчування, конференц-послуг, роздаткові матеріали, трансфер по Одесі. Учасники самостійно покривають тільки витрати на квитки у два боки.

Увага — реєстрація розпочалася! Відбір учасників 17 Форуму Мережі Вільних Місцевих Політиків проводиться на конкурсній основі. Для участі у Форумі необхідно до 24:00 години 26 серпня 2018 року ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ  — https://goo.gl/7oCNkY . Звертаємо Вашу увагу, що форма реєстрації включає в себе проходження тесту, результат якого необхідно надіслати у вигляді скріншоту.
Кількість учасників обмежена. Анкети, надіслані після встановленого терміну, до розгляду не прийматимуться.

Відібраним учасникам Форуму буде надіслане Повідомлення на вказану в анкеті електронну адресу разом з програмою події та банківськими реквізити ЦЕГРІН для внесення добровільного благодійного внеску.

У разі виникнення запитань, звертайтесь:

068 5812024 або 032 2318808 — Ірина Стахура, івент-менеджер ЦЕГРІН

Або на е-mail: [email protected]

Детальніше про діяльність ЦЕГРІН за посиланням http://cehrin.org.ua

Контакти

  • 068 5812024 або 032 2318808 — Ірина Стахура
  • івент-менеджер ЦЕГРІН

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.