bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошується студентська молодь до участі у фокус-групах з питань безпеки
28.09.2018

Експертний Центр з Питань Безпеки - Україна запрошує  студентську молодь взяти учать у роботі  українських  (Київ, Львів, Івано-Франківськ)  фокус-груп  в проекті «Національна безпека очима молоді Німеччини, Польщі та України.  Нові виклики: людина - держава – регіон». 

Завдання проекту -  вивчити ставлення молоді з України,  Німеччини та Польщі до питань безпеки. Зокрема, очікується, що учасники фокус-групи окреслять розуміння молоддю  сутності  поняття “безпека” та її складових: національної, військової, економічної, енергетичної, екологічної, інформаційної, кібернетичної та транскордонної.  

Досліджуватиметься визначення та ставлення молоді до безпеки на трьох рівнях: особистому  (безпека людини), державному (національна безпека) та регіональному  (міжнародна безпека). Для розгляду цих трьох рівнів безпеки, а також взаємодії їх елементів автори пропонують концепцію “Особи, держава та регіон”.

Запрошується молодь, віком 18-26 років. Учасники фокус-груп отримають відповідні сертифікати.

Про дату, час та місце проведення фокус-груп у Києві, Львові та Івано-Франківську організатори повідомлять  індивідуальним листом разом із погодженням  участі. 

Щоб подати заявку для участі у фокус-групі вам необхідно зареєструватися, перейшовши за лінком: https://goo.gl/QGwVNp

Контактна особа: Світлана Судак,  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.