bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Покровську продовжуються лекції з політичної грамотності населенні
24.10.2018

27 жовтня о 14-00 на базі громадського простору «Без Обмежень» пройде семінар, під час якого мешканці Покровська дізнаються про вплив медіа на масову свідомість у період виборчих перегонів.

«Ця лекція є продовженням курсу з підвищення політичної грамотності населення. Роль ЗМІ дуже важлива під час виборчої кампанії, вона впливає на сприйняття виборців дій того чи іншого кандидата, цим семінаром ми хочемо показати населенню, як це здійснюється, як не підпадати під цей вплив і де шукати об’єктивну інформацію», – коментує Євген Бражко, адміністратор громадського простору «Без Обмежень».

Під час лекції викладач кафедри політології та державного управління ДонНУ імені Василя Стуса Сергій Бондаренко пояснить, як сучасні медіа впливають на свідомість громадян та як не потрапити під вплив маніпуляцій.

Окрім цього під час практичної частини учасники навчаться виявляти «замовні» матеріали та перевіряти факти у заявах політиків.

Семінар проходитиме за адресою м. Покровськ, вул. Захисників України, 1 (колишня Дніпропетровська) у громадському просторі «Без Обмежень».

Захід організовується ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Без обмежень» та виконуються в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.