bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебатний турнір «Law & Medicine: bioethics»
09.11.2018

No easy answers in bioethics. На перетині медицини, моралі і права існує багато моральних дилем, на яких немає правильних відповідей і вибір не очевидний. Необхідно зважити всі «за» і «проти», щоб вступити етично.

Але що є «етичним»? Як порівняти цінності і за яким критерієм? Відповіді на ці питання можна отримати в публічній дискусії, коли в цивілізованій суперечці ви переконуєте публіку в своїй точці зору.

Юридично-консалтингова компанія «Де-юре» запрошує студентів та молодих фахівців взяти участь в Дебатному турнірі «Law & Medicine: bioethics» в форматі Лінкольн-Дуглас (змагання двох дебатерів «за» і «проти» резолюції, яка представляє конфлікт різних цінностей в сфері медицини, права та біоетики).

Коли: 24-25 листопада 2018 року

Де: Medical Hub «Оdrex», НУ «ОЮА»

Орг.внесок (кава-брейк, роздаткові матеріали): 190 грн.

Реєстрація: 07.11.2018 - 16.11.2018

Форма для участі: https://goo.gl/forms/CxgQD1aZiYSNCzvc2

Формат Лінкольн-Дуглас, передбачає собою одноосібний виступ спікера. Даний формат названий на честь реальних дебатів, що відбулися в 1858 році в США між кандидатами в Сенат від штату Іллінойс Авраамом Лінкольном і Стівеном Дугласом, оскільки основною темою їх дебатів став інститут рабства, а також моральні цінності і логіка, що стоять за цим соціальним явищем. Формат дебатів створений і використовується з 1981 року.

Правила створені таким чином, що наділяють учасників дебатів певним ступенем творчої свободи при використанні даного формату.

Контакти

  • +380952000662 (Олександр)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.