bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація публічної консультації у Чернівцях
21.11.2018

Всеукраїнське громадське об’єднання «Інститут «Республіка» та Чернівецька міська рада запрошують всіх охочих  на прес-конференцію щодо запуску публічної консультації із громадськістю, яка відбудеться 22 листопада о 14:00 у приміщенні мерії (105 кабінет).

Презентуватимуть її: Наталія Олексіївна Хілько – заступниця директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, головний архітектор Чернівців;

Інна Валеріївна Пашанюк – регіональна координаторка Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Чернівцях.

Учасники дізнаються більше про інструмент публічних консультацій – ефективний механізм налагодження діалогу влади та громади, використання електронної платформи «Ваша думка» для їх проведення, а також напрацювання столиці Буковини у цьому напрямку.

За детальнішою інформацією звертайтесь до організаторів за тел.:+38(066)9053598, +38(097)9914902 або на електронну пошту: [email protected].

Примітка. Даний захід пройде в рамках Всеукраїнської кампанії «Задай курс владі» за підтримки «Національного Демократичного Інституту» (NDI).

Контакти

Коментарі

Інна Пашанюк   1984 дні тому   #  

Всім доброго дня! У зв'язку із технічними причинами прес-конференцію перенесено 22 листопада на 14:00. Вибачте за незручності!
З повагою, Інна Пашанюк

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.