bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Молодіжної екосистеми у Маріуполі
05.12.2018

Презентація проекту молодіжної екосистеми у м.Маріуполь -  «ZAходи CITY»: Менше ніж світ, більше ніж місто», що відбудеться 12 грудня о 17:00 (початок реєстрації о 16:30) у ПК «Молодіжний» (м. Маріуполь, вулиця Харлампіївська, 17).

МЕ «Заходи» буде працювати як майданчик для апробації та поширення знань. Тут фахівці з різних галузей, професійні та творчі спільноти, а також місцеві компанії можуть здобути новий якісний досвід — та розділити його з іншими. Тим самим ми зможемо створити взаємовигідний місток між підприємцями та молодими спеціалістами. 

Команда проекту має на меті сконцентрувати тут креативний потенціал молоді та цим сприяти розвитку регіону. Окрім того, наш центр створюється для того, щоб люди з прагненнями до саморозвитку та до розвитку Донеччини не виїжджали з регіону, а могли реалізуватися. 

Такий креативний кластер міста, що об’єднає довкола проекту місцеву владу, молодь, бізнес та громадських активістів, підсилить місцеву економіку та створить гідні умови для роботи фахівців та ініціювання нових бізнесів. Неформальна освіта, сучасна культура та соціальна сфера отримають можливості та простір для свого розквіту та розвитку. 
Екосистема, молодіжний центр стане точкою спільного прикладання зусиль та співпраці для бізнесу, місцевої влади та громадянського суспільства. 

Ініціатори створення- молодь Маріуполя і громадська організація “Заходи”. 

ZAходи у фейсбуці: https://www.facebook.com/Zahodu/ 

Контакти

  • ZAходи у фейсбуці: https://www.facebook.com/Zahodu/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.