bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Порядок денний для майбутнього Президента України
07.12.2018

20 грудня об 11.00 в м. Краматорськ в стінах Антикризового медіа- центру відбудеться прес-конференція та регіональна зустріч членів громадської ініціативи Виборча Рада UA з представниками місцевих ЗМІ та активістами.

Назва заходу «Порядок денний для майбутнього Президента України».

Захід присвячено одній з найбільш актуальних на сьогодні тем – президентським виборам, а саме порядку денному для майбутнього Президента України. Члени Виборчої Ради UA  визначать основні питання до кандидатів на посаду голови держави,  які найбільше хвилюють суспільство напередодні офіційного початку президентської виборчої кампанії.

Спікери:

Євген Бистрицький, доктор філософських наук (керівник відділу в Інституті філософії НАН України).

Олексій Гарань, доктор історичних наук (науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи», професор політології НаУКМА).

Андрій Вишневський, адвокат, експерт з державного управління, громадський діяч.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до:

  • Станіслава Шулімова, менеджера Школи політичної аналітики НаУКМА  +380980536013, [email protected]
  • Данила Метельського, менеджера Школи політичної аналітики НаУКМА, +380677220961, [email protected]

Проект здійснюється Виборчою Радою UA за організаційної підтримки Школи політичної аналітики НаУКМА в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Інформаційна довідка:

Виборча Рада UA є національним громадським об’єднанням, що діє як інтелектуально-експертна рада, яка має на меті позапартійно вплинути на хід виборчих кампаній 2019 року та зміст політики в Україні шляхом незалежного змістовного обговорення та широкого оприлюднення експертних оцінок програм політичних партій та окремих кандидатів, їхніх команд та особистих якостей. Виборчої Ради UA прагне надати виборцям якісну інформацію для усвідомленого вибору майбутнього Президента України.

Виборча Рада об’єднує на волонтерський основі представників різних галузей – науки, освіти, експертного середовища, ЗМІ, культури, бізнесу. Її учасники виходять з розуміння відповідальності та складності питань, які виникають перед кожним громадянином напередодні та під час президентських і парламентських виборів 2019 року.

Контакти

  • Станіслав Шулімов
  • менеджер Школи політичної аналітики НаУКМА +380980536013
  • [email protected] Данило Метельський
  • менеджер Школи політичної аналітики НаУКМА
  •  +380677220961
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.