bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студенти проведуть благодійний аукціон
11.12.2018

20 грудня у Львові студенти Університету банківської справи проведуть благодійний «Аукціон надій», під час якого збиратимуть кошти на реставрацію скульптури Ісуса Христа на куполі каплиці Боїмів.

Задля цього на благодійних торгах будуть продані картини відомих львівських художників.

Фігура Ісуса Христа на куполі каплиці встановлена приблизно у 1597-1605 рр., до її створення був долучений вроцлавський будівничий Андрій Бемер – видатний скульптор Центрально-Східної Європи. Пам’ятка є унікальною і має велику архітектурну та мистецьку цінність.

На жаль, статуя не реставрувалась близько 400 років і потребує порятунку!

«Перехожий, зупинись і подумай, чи твоє страждання є більшим, ніж моє», – ці слова викарбувані у камені під двометровою скульптурою, звернені до кожного з нас. Студенти переконані, що ідею відновлення архітектурної пам’ятки долучаться усі небайдужі львів’яни, усі ті, хто любить і Львів і цінує його спадщину.

Благодійній аукціон, на якому будуть зібрані кошти на відновлення скульптури відбудеться у Львові 20 грудня о 17.00 у приміщенні «Bankhotel» (вул. Листопадового Чину, 8).

Реквізити для благодійних пожертв:

ГС «Фонд розвитку банківської освіти та науки»

код ЄДРПОУ 39580281

№ 26000301351005 в гривнях

Реквізити банку:

Філія - Львівське обласне управління АТ “Державний Ощадний банк України”

м. Львів, вул. Січових Стрільців,9

код банку (МФО) 325796

Позначка «Для ХІІІ Аукціону надій»

З лотами, що будуть представлені на аукціоні, можна ознайомитись на Facebook-сторінці (www.facebook.com/pg/aukcionnadij/about/?ref=page_internal).

Протягом минулих 12 років завдяки Аукціону надій від університету вдалось втілити такі проекти: відреставрована скульптура «Рільництво. Ощадність. Промисловість» у Львові, відновлено старовинну дерев’яну церкву у Кутах, придбано інкубатор для пологового будинку у Львові, комп’ютерний клас для вихованців колонії у Городку, реабілітаційний кабінет для дітей з вадами слуху у Харкові, очищено ріку Вільшанку на Черкащині, створено креативний простір для нечуючих у Києві та інші.

****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.

Контактна особа:

Гнип Вікторія

Прес-служба Університету банківської справи

тел.: +38 (096) 246-82-52

E-mail: : [email protected]  [email protected]

URL: www.ubs.edu.ua

Контакти

  • тел.: +38 (096) 246-82-52
  • Гнип Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.