bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний концерт GRAND ROCK PIANO SHOW
09.02.2019

12 квітня 2019 року в ЦКМ КПІ відбудеться благодійний концерт GRAND ROCK PIANO SHOW. Весь прибуток буде направлений до благодійного фонду «Таблеточки», що допомагає дітям, хворим на рак.

Це маштабне шоу в рок-жанрі з головним інструментом - роялем, а основну програму складають світові хіти, саундтреки до кінофільмів, авторські композиції, а також класична музика в рок-обробці. Захід відбудеться за участю симфонічного оркестру, рок-бенду, хору, балету, а також запрошених зірок.

Організаторами концерту є громадська організація “Скарбниця проектів” та Ярослав Олійник - композитор, піаніст-віртуоз, геніальні імпровізації якого підкорили 12 країн Європи, лауреат найпрестижніших фортепіанних конкурсів України, Чехії, Германії, Італії, Іспанії та Франції.

Цей концерт Ярослав присвячує пам’яті свого батька - Сергія Олійника, учасника АТО, який трагічно загинув від рук вбивці, захищаючи власного сина, 22 червня 2017 року біля метро “Золоті Ворота” в Києві. А весь прибуток буде направлений до благодійного фонду “Таблеточки”, що допомагає дітям, хворим на рак.

Жоден не залишиться байдужим, адже зможе зануритися в неймовірну атмосферу рок-дійства, насичену найяскравішими емоціями.

Контакти

  • https://concert.ua/uk/event/grand-rock-piano-show

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.