bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

MEET-UP фестивалю «Кіномедіа»: «Ловись, передвиборчий фейк, ВЕЛИКИЙ і маленький»
15.03.2019

Запрошуємо тебе на Meet-up«Ловись, передвиборчий фейк, великий і маленький»який відбудеться в рамках спецпроекту фестивалю «Кіномедіа».

Коли: 25 березня о 19:00 год.

Де: АртПРИЧАЛ (вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2, м. Київ)

 «Ловись, передвиборчий фейк, великий і маленький»

Що таке MEET-UP? Коротко зміст можна вкласти у чотири слова: роби, вчись, ділись, змінюй (do, learn, share, change). Програма мітапу складається з двох частин. 

У першій частині ти матимеш нагоду прослухати лекції та навчишся розрізняти фейки, отримаєш практичні навички їх руйнування, розбереш передвиборчі маніпуляції на крихти.

Розпочне Роман Вінтонів (Майкл Щур під прикриттям), журналіст, телеведучий, редактор та продюсер, лекцією на тему новинної передвиборчої дезінформації. Він розкаже, як не попастись на фейк та за якими ознаками можна виявити, що інформації можна вірити, а за якими - ні.

Далі  Олександра Кузіва, керівниця напрямку адвокації у ГО Центр UA, координаторка загальнонаціональних кампаній залучення громадян, розповість про маніпуляційні прийоми політиків та що робити з програмами кандидатів.

Під час та після її інтерактиву ти:

* зможеш в режимі реального часу оцінити свої можливості у двобої з популізмом, політичними міфами та іншою політичною нечистю;

* дізнаєшся, навіщо та як ти обираєш Президента та народних депутатів;

* отримаєш чек-лист для оцінки кандидатів та інструменти, які тобі в цьому допоможуть.

 

Після лекцій, у другій частині мітапу, відбудеться показ фільму на тему медіа та виборів.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації:  https://goo.gl/forms/qfmbFhzWVHAPR7v83

Кількість місць обмежена.

Стежте за новинами на Facebook-події.

«Кіномедіа» - єдиний в Україні фестиваль короткометражних фільмів про медіа та журналістику. Фестиваль має на меті висвітлювати принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. 

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Посольства Швеції. Інформаційні  партнери фестивалю:  Детектор медіаuFest.in.uaГУРТCinemaHallРежисер.ОргНСКУБюро Української Кіножурналістики (БУК).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.