bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум-фестиваль
17.04.2019

16-18 травня 2019 року у місті Кривий Ріг відбудеться Другий Всеукраїнський форум-фестиваль «МОЛОДЬ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ МІСТА» в рамках святкування Дня Європи у Кривому Розі. Дедлайн подачі заявок - 1 травня 2019 року. 

До участі у Форумі-фестивалі «МОЛОДЬ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ МІСТА» в контексті проведення традиційного в Кривому Розі Дня Європи запрошуються працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування та органів державної влади з питань молоді та молодіжної політики, представники молодіжних центрів (не залежно від форми власності), студенти, працівники інституційних установ із розвитку міста чи громади, члени громадських об’єднань та благодійних фондів України. Цьогорічна програма передбачає пленарне засідання, виїзні інтерактиви, тренінги, панельну дискусію, екскурсію по Кривому Рогу та багато багато іншого.

Метою заходу є ознайомлення із містом Кривий Ріг, його потенціалом, молодіжною цільовою політикою, успішними практиками молодіжних ініціатив, процесом їх розробки і впровадження, сприяння трансформації ініціатив молоді Криворіжжя для реалізації подібних проектів в інших містах України з урахування територіальних та соціально-економічних особливостей, обмін досвідом по роботі із молоддю.

Дата та місто проведення Форуму-фестивалю: 16-18 травня 2019 року, місто Кривий Ріг (Дніпропетровська область).
Загальна кількість учасників форуму-фестивалю - 40 осіб (20 осіб - представники з усіх областей України; 20 осіб - представники м. Кривий Ріг). Заявки заповнювати українською мовою. Відбір учасників форуму-фестивалю відбуватиметься на конкурсній основі. Основними критеріями відбору для участі у Форумі-фестивалі буде досвід роботи із молоддю та особиста мотивація кандидата.

Учасники Першого Всеукраїнського форуму-фестивалю у місті Кривий Ріг

Цільова аудиторія:

  • працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування і органів державної влади з питань молоді та молодіжної політики;
  • представники молодіжних центрів;
  • студенти, в тому числі студенти внутрішньо-переміщених вищих навчальних закладів;
  • члени громадських об’єднань та благодійних фондів, що працюють з людьми із особливими потребами або особами, що потрапили в складні життєві обставини;
  • люди із особливими потребами або такі, що потрапили у складні життєві обставини, наприклад, демобілізовані воїни АТО, особи позбавлені батьківського піклування, сироти тощо

Організатори забезпечують учасників проживанням у готелі (окрім тих, хто проживає у місті Кривий Ріг), харчуванням, кава-паузами, трансфером по місту, основним видатковим матеріалом та канцелярією. В рамках бюджету Форуму-фестивалю НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО повернення коштів на транспортні витрати (проїзд до міста Кривий Ріг та дорога до населеного пункту, де фактично мешкає учасник).

Для участі у Форумі-фестивалі обхідно заповнити заявку за посиланням: https://forms.gle/adgWBntv9cvMR6HS6. Кінцевий термін подачі заявки - 1 травня 2019 року до 18:00

Результати відбору учасників будуть повідомлені 7-8 травня 2019 року, після засідання кнкурсної комісії, на електроні пошти вказані в анкеті. 

Контакти

  • Додаткову інформацію можна отримати по телефону 097-001-56-04 або через електрону пошту [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.