bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває прийом робіт на ХІ Міжнародний дитячий медіафестиваль Дитятко
26.04.2019

Міжнародний дитячий медіафестиваль «Дитятко» заснований Харківською обласною радою у 2009 році. Учасниками фестивалю «Дитятко» за 10 років стали студії та режисери більше ніж зі 100 країн світу.

Фестиваль є некомерційним, участь у ньому безкоштовна. Він проводиться серед дитячих творчих телевізійних, анімаційних і радіостудій, гуртків, колективів і окремих авторів, телевізійних компаній і об’єднань, продюсерських центрів, що створюють програми і фільми для дітей.

«Дитятко» – це майстер-класи та тренінги, презентації та творчі зустрічі, перегляди та обговорення конкурсних робіт, творчі завдання та заходи культурної програми.

З часу заснування фестивалю в чотири рази збільшилась кількість конкурсних номінацій, з’явились радіо та музична номінація, повнометражні та короткометражні фільми для дітей, спеціальні номінації національної конкурсної програми, тощо.

До складу професійного журі щороку входять фахівці різних країн. Особливістю фестивалю “Дитятко” й надалі залишиться те, що саме діти обирають переможця у номінації «Краща телепрограма, зроблена для дітей».

Фестиваль “Дитятко” - це також сценарний пітчинг для дитячих студій чи окремих молодих авторів, майбутніх режисерів, де можна презентувати свої ідеї, знайти партнерів та, можливо, кошти на реалізацію одного зі своїх майбутніх проектів.

Фестиваль “Дитятко” має партнерські стосунки з дитячими кінофестивалями світу та міжнародними організаціями, підтримується Радою Європи, є членом CIFEJ та ECFA.

Понад 20 номінацій для дітей та професіоналів

Дедлайн: 31 травня

Детальніше: https://fest.dytiatko.org.ua

Онлайн-анкета: https://goo.gl/forms/jiZTPvRf40yT5Elq2

Сайт фестивалю: https://fest.dytiatko.org.ua

Контакти

  • Володимир Дягілев
  • тел.: 050 401 3602

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.