bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вечір викривального кіно у Маріуполі
10.05.2019

25 травня о 16.00 у Маріуполі Інститут розвитку регіональної преси організовує вечір викривального кіно.  У програмі - перегляд резонансних журналістських розслідувань та спілкування з їхніми авторами.

У програмі - перегляд резонансних журналістських розслідувань та спілкування з їхніми авторами з найпотужніших українських розслідувальних редакцій: BIHUS.info, Слідство.Інфо, Схеми: корупція в деталях - RFERL та Харківський антикорупційний центр.
Вечір викривального кіно – це не лише про корупцію. Це спосіб стати агентами змін у своєму регіоні та зрозуміти правила взаємодії з журналістами-розслідувачами.

Серед гостей будуть журналісти та антикорупційні діячі, такі як:

Valeriya Egoshyna – журналістка програми «Схеми: корупція в деталях» («Радіо Свобода»). Авторка розслідувань «Управління захисту власних інтересів». «Американські «Айленди» для українського флоту: чому катери досі не в Україні» , «Павло Демчина. «Вартовий у корупції» в СБУ».
У 2018 році здобула «Національну премію журналістських розслідувань».У 2017 році отримала премію на конкурсі журналістських розслідувань імені Героя Небесної сотні Василя Сергієнка у номінації «Найкраще розслідування в інтернет-ЗМІ» (за спецпроект “Зникаюча спадщина”).
Роботи Валерії не раз визнавалися найкращими розслідуваннями у мережі “Радіо Свобода”, яке працює у 23 країнах світу. За результатами кількох її розслідувань порушено кримінальні справи.

Анатолий Остапенко - журналіст агенції Bihus.info, фіналіст Національної щорічної премії журналістських розслідувань та спеціальних репортажів.
Автор розслідувань “Від Москви до Мальдів: як гуляє сім’я антикорупційного прокурора”, “Трофеї Павелко: Бентлі, Мальдіви та позолочена квартира”, “Мажорне турне: огляд Інстаграмів дітей чиновників”
Розслідування переважно базуються на пошуку інформації про чиновників та правоохоронців у соціальних мережах.

Dmytro Bulakh - розслідувач, засновник і керівник Харківського антикорупційного центру, депутат Харківської облради, активний учасник боротьби проти незаконної забудови Парку Горького у Харкові та один з лідерів протестів проти подорожчання громадського транспорту у Харкові.

З будь-яких питань звертайтеся за телефоном (050) 245-89-53 – Тетяна Колісник, асистентка проекту з розвитку журналістських розслідувань ГО «Інститут розвитку регіональної преси».

Чекаємо вас у суботу, 25 травня, з 16:00 до 20:00 у вільному просторі Halabuda вільний простір (БЦ «Галакс») за адресою м. Маріуполь, вул. Нільсена, 60.

Вхід вільний.

Посилання на подію у Фейсбуці: http://bit.ly/2YhMLNF 

Проект реалізовується в рамках Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні (EU Anti-Corruption Initiative) – найбільшої програми підтримки з боку ЄС в сфері боротьби з корупцією. Її імплементацією займається Данська агенція з міжнародного розвитку (DANIDA).

Контакти

  • З будь-яких питань звертайтеся за телефоном (050) 245-89-53 – Тетяна Колісник
  • асистентка проекту з розвитку журналістських розслідувань ГО «Інститут розвитку регіональної преси».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.