bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусійна панель на тему «Життя в Епоху ПостПравди: розвиток медіа і втрата сенсу»
23.05.2019

Київський Молодіжний Центр, товариство «Знання», Університет сучасних знань запрошують студентів, журналістів, експертів, професорів, та зацікавлених слухачів на дискусію цієї суботи 25 травня о 17:00 у Київському Планетарії.

Чому сьогодні розмиваються межі між істиною і вигадкою, як це відбувається і чим нам це загрожує? Як вирощується істина і чому війна смислів загрозливіша за інформаційну?

Про це і багато іншого поспілкуємося на дискусійній панелі на тему «Життя в Епоху ПостПравди: розвиток медіа і втрата сенсу» у Київському Планетарії, що на м.Олімпійська.
Коли: в суботу, 25 травня о 17:00

Серед запрошених до участі експертів будуть присутні:

Василь Кушерець - український філософ, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор філософських наук, професор, голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань.

Євген Бистрицький - український вчений-філософ, доктор філософських наук, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Джорджа Сороса.

Марина Хмара - доцент кафедри міжнародного бізнесу Інституту міжнародних відносин, Київський Національний університет імені Тараса Шевченка.

Організатори: Київський Молодіжний Центр, Товариство «Знання», Унівеситет Сучасних Знань

За додатковою інформацією звертайтесь: +380633762939, +380507339054 (Тетяна)

Деталі тут.

Контакти

  • +380633762939
  • +380507339054 Тетяна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.