bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жива Бібліотека: Молодіжне підприємництво та кар’єра
30.05.2019

Зустріч з молодими підприємцями та людьми з професіями майбутнього.

Жива Бібліотека: Молодіжне підприємництво та кар’єра 1.06.19

Що ти знаєш про професії майбутнього? 
Які тенденції панують на ринку праці та які професії потрібні в майбутньому? 
Які перспективи має молодь у підприємництві та карʼєрному просуванні?

На зустрічі особистим досвідом з нами поділяться такі ‘живі книги”

- IT-шник “розробник-самоучка” ;

Зараз галузь ІТ активно розвивається, і багато молодих людей потрапляють у цю сферу самоучками, тобто вивчають професію самостійно. Павло — молодий хлопець, який до вступу у ВНЗ зрозумів, що його приваблює сфера програмування. Він починав як веб-розробник на Андроїд, тепер уже більше року працює в компанії, яка займається розробленням VR-додатків для iOS.

Вдома у Паші є кіт, кішка, а тепер і цуценя. Приходьте поспілкуватися та дізнатися, як з майстра холодильно-компрессорних машин перекваліфікуватися в розробника мобільних додатків, ефективно працювати та знаходити час на відпочинок та домашніх улюбленців.

*девело́пер — це розробник програмного забезпечення

- Блогер підприємиця;

Тетяна Задёрная - дівчина засновник трьох бізнесів майбутнього smm агентства @spektr.agency, проекту з організації майстеркласів з ведення Інстаграму й підприємництва @t_m_brunches та бренду дизайнерського одягу @gelse_store . Тетяна має 29 тис. підписників в інстаграмі та використовує особистий бренд для просування та ведення бізнесу. На живій бібліотеці розповість про власний досвід та з чого починала, поділиться своїм баченням тенденцій в сфері розвитку особистісного бренду та просування бізнесу через цифровий контент.

- Засновник діджитал платформи;
- Соціальна підприємиця; 

Наталья Рябуха, соціальний підприємець та засновниця благодійного магазину Ясна річ.

Наталія народилась в маленькому містечку Мерефі. Більш ніж 20 років займається підприємницькою діяльність. У 2014 році Наталія відкрила за допомогою родини та друзів благодійний магазин «Шафа Добра», а через 2 роки передала його в управління БФ «Харківський центр допомоги вагітним».

У березні 2018 року Наталія заснувала інший благодійний магазин «Ясна річ». І до сьогодні Наталія не зупиняється та продовжує навчатися веденню соціально відповідального бізнесу та підтримує різні волонтерські проекти, такі як «Будуємо Україну разом» та інші.

Наталія закінчила програму MBA The Open University Business School у Міжнародному інституті менеджменту, а також навчання для тренерів з соціального підприємництва «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань соціального розвитку».

- Бізнес-аналітик;
- та інших.
(детальний опис книг у зустрічі)

Жива бібліотека — це сучасний формат спілкування, покликаний поставити під сумнів стереотипи щодо різних ідентичностей та показати різноманіття. Це зустрічі з «живими книгами», людьми, які мають унікальний життєвий досвід. На Живій Бібліотеці «читання» — це спілкування, а всі гості на ній читачі.

З 12:00 на вас чекає 3 сесії читання по 30 хв: з живими книгами - учасники займають вільні місця в колі «живої книги» та мають 30 хвилин на її прочитання (діалог).

Після завершення 3-ї сесії відбудеться неформальна розмова-дискусія на тему «Виклики та перспективи розвитку молодіжного підприємництва та кар’єрного просування молоді», результати якої стануть базою для рекомендацій.

Чекаємо на молодь, особливо школярів 9-11 класів та студентів 1-2 курсів, яким цікаво дізнатися більше про перспективні «професії майбутнього» та скласти власний план кар’єрного просування. 
Та цікаво буде кожному хто хоче орієнтуватись у тенденціях майбутнього.

Коли: 1 червня 2019 року ; 12:00 – 15:30
Де: м. Харків в Школі «Ранок» (пров. Фанінський, 2)
Вартість: вхід вільний за реєстрацією http://bit.ly/2QaQee4

Контакти

  • http://bit.ly/2QaQee4

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.