bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту інноваційної настільної гри «НАТО-Україна»
29.06.2019

2 липня о 11:30 в Українському кризовому медіа-центрі благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» презентує проект інноваційної настільної гри про євроатлантичну інтеграцію. 

Ця гра має на меті допомогти українській молоді краще зрозуміти НАТО та потенційні позитивні зміни для України, які несе із собою співпраця з Північноатлантичним альянсом.

НАТО - це не тільки професійні армії, сучасні технології та великі багатонаціональні військові навчання. Це також сукупність цінностей і принципів, які об’єднують різні країни в один потужний альянс. Ми сподіваємося, що наша гра просто і цікаво пояснить старшокласникам і студентству як євроатлантична інтеграція може змінити на краще повсякденне життя в Україні», - зазначає Ольга Іванова, координаторка проекту.

Зараз гра на етапі розробки, її планується завершити і презентувати в 24-ох областях України восени цього року. Проект реалізується за фінансової підтримки Двосторонньої програми уряду Великої Британії. 

На прес-конференції виступатимуть:

  • Барбора Маронкова, директорка Центру інформації та документації НАТО;
  • Олівер Файрламб, перший секретар Посольства Великобританії в Україні;
  •  Ольга Іванова, керівниця проекту, український благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез»;

Про організацію-виконавицю проекту:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез»  (далі БО «БФ «ССС») у партнерстві із канадською організацією “Stabilization Support Services” працює в усіх областях України (окрім АРК Крим) для встановлення верховенства права, зміцнення соціальної згуртованості, утвердження поваги до прав людини та створення рівних можливостей для їх реалізації. У портфоліо БО «БФ «ССС» – дві настільні гри, які мають просвітницький та антидискримінаційний характер: «Переселенська блуканина» (створена за підтримки Британського посольства в Україні) і «Бути жінкою» (створена за підтримки Українського жіночого фонду)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.