bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський семінар «Розвиток МРЦ та шкільних коворкінгів як генераторів розвитку громади»
11.09.2019

Міжшкільний ресурсний центр та шкільний коворкінг – це нові освітні інституції в громаді, які мають на меті зробити сучасною технологічну освіту школярів, допомогти реалізувати підприємницький і творчий потенціал підлітків, а відтак – стимулювати розвиток громади.

Після прийняття Міністерством освіти і науки України нової програми з трудового навчання у 2018 році, апробацію сучасних підходів розпочато у Баранівській ОТГ (24 тис. мешканців) у рамках проєкту ЄС «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ». 

Завершився перший (2018/2019) навчальний рік пілоту – настав час проміжних підсумків, які підведемо та обговоримо на дводенному семінарі, який проводить Міністерство освіти та науки України спільно з ГО «Інститут громадянського суспільства» та Баранівською міською радою.

Захід відбудеться 10-11 жовтня 2019 року в м. Баранівка та м. Новоград-Волинський Житомирської області та призначений як для освітян, керівників МНВК (МРЦ), так і для керівництва громад (передусім ОТГ) і дасть можливість поділитися кращими практиками в галузі шкільної технологічної освіти, мобілізації молоді для розвиткових проектів громади та поспілкуватися із колегами з інших регіонів.

Проект програми за посиланням https://bit.ly/2m9Sx6k

Організатори забезпечують учасників заходу проживанням та харчуванням. Витрати на транспорт – за рахунок учасників.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: кількість учасників обмежена!

Стати кандидатом на участь можливо лише заповнивши реєстраційну форму за посиланням.

Реєстрація триває до 18:00 27 вересня 2019 року.

Відібрані учасники отримають підтвердження своєї участі на зазначену ними електронну пошту.

Проєкт «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» реалізується Баранівською міською радою, Інститутом Громадянського Суспільства та ПП «Галекс-Агро» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • (044) 529-73-94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.