bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кімната дослідниці(ка): виставка публічноісторичних проєктів
23.09.2019

У виставці Кімната дослідниці(ка) беруть участь 25 проєктів, кожен із яких використовує різні медіуми для презентації результатів дослідження — артбуки, фотопроєкти, інсталяції, відео, мапи.

Проєкти, подані на виставку, демонструють тематичний зріз проблем, характерних не лише для конкретного регіону, а і для історичного процесу загалом.

Роботи учасниць та учасників присвячені гендерній історії, антропологічному дослідженню регіональної ідентичності, історіям локальних спільнот та національних меншин, переосмисленню культурної спадщини, впливу традиційних уявлень на сучасне суспільство, роботі з травматичними сторінками історії.

Через роботу з проєктами, учасники(ці) не лише фіксують історії своїх героїв, але і вступають у діалог із власним минулим. Адже людина складається з історій, які розповідає чи зберігає в собі, і саме вони формують її особистість.

Кураторка: Наташа Чичасова

Подія виставки у Facebook.

Виставка відбудеться у межах Фестивалю живих історій.

Відвідати виставку можна за загальною реєстрацією на фестиваль.

Фестиваль живих історій реалізує Інша Освіта в партнерстві зі спілкою MitOst e.V. та громадською організацією Центр студій політики «Центр студій політики пам’яті та публічної історії «Мнемоніка» за фінансової підтримки Українського культурного фонду, Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Auswärtiges Amt та Robert Bosch Stiftung.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/1278282615629412/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.