bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка Вищої Освіти в США
04.10.2019

Відкрий нові можливості разом з EducationUSA! Мрієш навчатися в Америці? Тоді тебе запрошують на Виставку вищої освіти в США, вже 2 листопада в готелі InterContinental (Київ, вул. Велика Житомирська, 2А).

Відкрий нові можливості разом з EducationUSA! Мрієш навчатися в США? Вже 2 листопада представники 11 американських університетів прибудуть до Києва, щоб розповісти Тобі, як стати частиною американського коледжу чи університету під час Восьмої Виставки Вищої освіти в США. 

Виставка вищої освіти в США - це найбільший захід за участі американських університетів та коледжів в Україні, що організовується мережею EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні. В Києві виставка відбувається вже увосьме.

Під час заходу Ти дізнаєшся про доступні для Тебе стипендії та деталі вступу в американські університети, зможеш особисто поспілкуватися з членами приймальних комісій та задати їх запитання. 

Також у програмі заходу Ти матимеш нагоду відвідати воркшопи щодо  вступу до американських коледжів та університетів, пошуку фінансової допомоги для свого навчання та оформлення студентської візи. 

Вхід вільний за умов попередньої реєстрації за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/KTQYN36

Виставка буде відбуватися в готелі InterContinental (Київ,вул. Велика Житомирська, 2А), початок Виставки о 15:00. Воркшопи починаються вже о 14:00!

 EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах. Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • https://educationusa.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.