bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціально-інтерактивна вистава «Право Є?»
18.10.2019

Показ Соціально-інтерактивної вистави  «Право Є?» за мотивами «Конвенції ООН про права людей з інвалідністю» за участі людей з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, учасників соціально-інтерактивного театру Благодійного товариства «Джерел».

21 жовтня 2019 року о 12:00.

М. Чернігів, пр-т Миру, 40, ГО «Чернігівська міська благодійна організація батьків та дітей з інвалідністю «Логос».

Метою заходу є подолання стереотипів, стимулювання суспільної цікавості до інклюзивного театрального мистецтва та підвищення рівня обізнаності професіоналів, політиків, громадськості загалом щодо прав осіб з інвалідністю відповідно до Конвенції ООН, в тому числі і культурних, та їх порушень.

Інтерактивний театр - це інноваційна методика, що передбачає включення в події вистави глядачів, які цю виставу дивляться, тим самим підтримуючи принцип інклюзії. Інтерактивний характер вистави «Право Є?», яка  створена за мотивами Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, продемонструє різноманітні аспекти порушення прав людей з інвалідністю та дасть змогу глядачу відчути свою причетність до необхідних змін у суспільстві.

Захід відбудеться у рамках проекту Благодійного товариства допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Джерела», за фінансової підтримки Українського культурного фонду в рамках програми «Інклюзивне мистецтво».

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України. Підтримка проектів Українським культурним фондом здійснюється на конкурсних засадах.

Ми дуже  чекаємо на вашу участь!

 За додатковою інформацією Ви можете звернутись за телефонами: 044-411-82-13,  0972260786 Тамара, 0675065354 Ольга

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.