bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найбільший дебатний турнір в Україні X «Кубок Одеси»
25.10.2019

23-24 листопада в Одесі пройде найбільший в Україні десятий дебатний турнір «Кубок Одеси», на який з’їдуться студенти, школярі та молоді викладачі з усіх куточків країни.

Дебати – це рольове інтелектуальне змагання, в якому одна команда доводить певну ідею (позицію), а інша - опонує їй. 100 команд, в яких по два учасники, будуть відстоювати позицію в економічних, політичних, соціальних та інших актуальних питаннях. Турнір «Кубок Одеси» пройде за Британським форматом парламентських дебатів, який використовують в Оксфорді, Кембриджі і на Чемпіонатах світу з дебатів.

Особливістю турніру є змагання учасників у 3 треках:

  • новачки,
  • школярі
  • досвідчені.

Протягом 5 відбіркових раундів всі гравці, незалежно від рівня і досвіду, змагаються разом, потім, у півфіналах і фіналах – окремо по треках.

24 листопада в Національному університеті «Одеська юридична академія» пройдуть заключні раунди, де визначаються кращий спікер і команда в своїй категорії. Фінальні ігри будуть відкриті, тому їх зможе подивитися кожен охочий.

До суддівської колегії, що визначає переможців, увійдуть неодноразові призери всеукраїнських і міжнародних турнірів з дебатів.

Організатором турніру виступає Громадська організація «Debate for Changes» в партнерстві з Одеським відділенням ВМГО «Федерація дебатів України» за підтримки Impact Hub Odessa.

Дата проведення: 23-24 листопада
Місце проведення: НУ «ОЮА», вул. Академічна, 2

Детальна інформація:
https://t.me/OdessaCup
https://www.facebook.com/events/556158128458312/

Контакти: [email protected]
+38 (063) 67 39 046 - Ольга Поліщук, голова організаційного комітету турніру «Кубок Одеси»

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.